Nazs61 Julideniz 39+5 olduk adet ağrıları gibi sürekli yokluyor ama gelen yok 😒 yarın kontrol var acilden girip nst bakılacak inşallah hayırlısı ile kavuşuruz .. dua edin nolur çok tedirgin hissediyorum kendimi 😭😭
972023 Julideniz ben de 40 haftalığım peki doktorunuz ne diyor bu duruma benim ki 41 e kadar doğmazsa suni sancı vercez dedi
Julideniz 972023 pazartesiye kadar doğmazsa muayeneye gel dedi pzt muayene eder baska hiç birşey konusmadı
Esrassoysal Cuma 40 oluyoruz. Doğum başlamazsa Cumartesi NST dedi. Pazartesi yatış veririm suni sancı ile dedii. Ne yapacağım bilmiyorum
972023 Esrassoysal neden hemen suni sancı veriyor benim doktorum 41 e kadar bekletiyor benim de hiçbir şeyim yok şu an
September_ Julideniz pazartesi ben de 40 oluyorum arada hafif adet ağrıları var ama sanci yok. Sadece aşırı bir baskı var karnımda birisi karnımın üstüne oturmuş gibi devamlı çok rahatsız ediyor sizde de öyle mi 😟
Julideniz September_ bende çok baskı yok biraz var cok rahatsız etmiyor ama jelimsi nişana benzer akıntı geliyor bugün
Julideniz 972023 pazartesiye kadar doğar diye düşünüyorum çünkü jelimsi sarı baya kıvamlı akıntı geliyor ablam yakında doğum yaptı sordum nişan belirtisi dedi
Ayshe19 972023 bebek doğum kanalına girmişse sezeryan yapmıyorlar felan diye bir duyum almıştım doğru mu acaba özel hastaneler yapıyor o zaman
Sirinay Julideniz 38+3 üm bende de aynı durum sabah kanama oldu çok az gün sonra bir kaç defa jelimsi akıntı koyu ve kahverengi şeklinde oluyor ama sancı yok acaba doğum belirtisi mi ?
Julideniz Sirinay yani bence doğum belirtisi benden henüz kan görünümünde leke gelmedi koyu kıvamlı sarımsı jel görünümlü geliyor sadece
nmericc 39+3 benimde adet ağrılarım gibi ağrılarım var NST de sancımda çıkıyor ama gelen yok 🤭 suni sancı olayından da korkuyorum