Lulu02 Sue-Momss2 kaç haftalıksiniz acaba birde göbeğiniz birden mı düştü ben 38+1′deyim oğlum hâlâ midemin orda sürekli 🥺🥲
Zumra333777 Sue-Momss2 canım karın düşmesi ile alakası yok bnce doğumun yani inşallah öyledir çünkü 32 haftalığım bnmde karnım düştü 🫠
Esrahmet Sue-Momss2 arefe günü kuafore gitttim orada bir tane kadın vardı goğsümün altından 3 parmak saydı 3 parmak inmiş aşağı 4.parmakta doğum başlar dedi ne kadar doğru bilmiyorum tabi 😁 37+3 um ben haftaya sezeryan günü alacağım
Sue-Momss2 Lulu02 35+4 yani birazdan 35+5 olacak da ya iki gundhr böyle aşağı indi bayağı mide kısmı boş duruyor aşağı da baskı hissediyorum ara ara da kasıklarım ağrıyor goren diyor yakın herhalde aşağı düşmüş diyor da işte tecrübeli annelerin nasıl oldu onberak ettim
Sue-Momss2 Zumra333777 Ay belki de öyledir ama düşünce de hareket etmek vs daha zornoluyor ağrılar artıyor ya ne bileyim sanki çok yakınmış gibi düşündürüyor insanı 😅
Zumra333777 Sue-Momss2 aynen bana herkes karnın düşmüş diyip duruyor bnde korkuyorum ve çok erken otururken eğilirken yürürken sanki alttan çıkacak gibi geliyor Allah korusun 🫠
emineakcan01 Benim 36 da indi şu an 37 deyiz mide yanması kaburga batması geçti ama bu sefer de oturamıyorum alttan kasılma oluyor doktor da inmiş aşağıda dedi çatı muayenesi de yaptı normal yapabilirsin dedi ama ben cesaret edemiyorum
Sue-Momss2 emineakcan01 ya benim ilki zorunlu sezeryan oldu şuan doğum şeklim daha belli değil ama kızımda bu şekilde düşme falan olmadı aniden suyum geldi sonra hastaneye gittik bunda düşünce tecrubede yok sormak istedim
Sue-Momss2 Esrahmet yaa bakalım ne kadar sabredecek erkek çocuğu geç gelir diyorlar ama bu durumda bana hiç öyle gelmiyor sanki bir kaç güne doğuracak gibiyim 😅
Sue-Momss2 Zumra333777 ay evet valla öyle yaa hele bugün çok fazla kasilmam oluyor ağrı zatem var bazen yureyemiyecek gibi hissettiriyor