• isimler
  • Kızınıza Koyacağınız İsim 🩷

merveanberoglu araştırdığım kadarıyla yok. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle ikimizin ağzından çıkan tek kız ismi Derindi başka isim bakmadık zaten 🥰

Tgcmrt48 ben de Kumsal koyacağım🌸 anlamı yok diye yanına ek koy diyorlar ama anlamı sarı şanslı geyik diyorum anlamıyolar sen hiç ek düşündün mü?

Anne-22 maşallah Allah bağışlasın ikisini de 🥰🧿 Çok bilmiş bazı akrabalar canımı sıktı İdil neymiş çok çirkinmiş bence çok kibar ve uyumlu Nil ismi ile tek böyle düşünen ben değilmişim 🥺🥲

7 aylık olduk ama henüz hiçbir şekilde karar veremedik hiçbir isim içime sinmiyor çok kötü bir duygu 😔😬😬

merveanberoglu bir kızım var 31 aylık Defne ismi şimdi doğacak olana da inşallah Nehir koyacağız.

Z_e_y_a_gul eşinizde sana sormuyor demek ki veya abla eşim istemiyor dese olay biter bize karışmadılar şumu olsa filan dediler siz bilirsiniz dediler benim eşimde Hülya istemiyor dedi bende eşim için aynı şeyi söyledim ama ısrarcı tavırları yoktu benimkilerin ne benim tarafın ne de eşimin tarafının.