2prensessannesi Aycan1234 allah kolaylik versin simdiden:)) omer hamza isimleri de cok yaramaz oluyor mesela omer adinda uslu gormedim
Lalelimm Merve-GB rumeysakara12 8 gün oldu doğum yapalı hala isim yok ortada oğlum öykü istiyor çok kararsız kalıyorum hiç bi isim içine sinmiyor
rumeysakara12 Lalelimm bizde çok kararsız kalmıştık ama dehsimez heralde isimli şeyler de yaptirdim da
Digdem93 merveanberoglu araştırdığım kadarıyla yok. İlk hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle ikimizin ağzından çıkan tek kız ismi Derindi başka isim bakmadık zaten 🥰
Goksu2023 Tgcmrt48 ben de Kumsal koyacağım🌸 anlamı yok diye yanına ek koy diyorlar ama anlamı sarı şanslı geyik diyorum anlamıyolar sen hiç ek düşündün mü?
merveanberoglu defneveannesii_ oda çok güzel bir isim bizde derinle defne arasında kaldık şimdi derin oldu🥰
filialunae Anne-22 maşallah Allah bağışlasın ikisini de 🥰🧿 Çok bilmiş bazı akrabalar canımı sıktı İdil neymiş çok çirkinmiş bence çok kibar ve uyumlu Nil ismi ile tek böyle düşünen ben değilmişim 🥺🥲
Anne-22 filialunae önemli olan senin içine sinip beğenmen canım kimin me düşündüğünün ne önemi var boşversene ağzı olan konuşuyor işte ☺️
Ceylankayra 7 aylık olduk ama henüz hiçbir şekilde karar veremedik hiçbir isim içime sinmiyor çok kötü bir duygu 😔😬😬
Candy88 ncyt0 Ne güzel sevindim, ben çok duygusal ve ağlak olduklarını duymuştum, o yüzden koyup koymamakta tereddüt ediyordum..
Z_e_y_a_gul hulya1406 sorma canım sanki ona kalmış gibi eşimde olur onun seçtiği ismi koyacak miş 😏 ama ben koymam okadar
hulya1406 merveanberoglu bir kızım var 31 aylık Defne ismi şimdi doğacak olana da inşallah Nehir koyacağız.
hulya1406 Z_e_y_a_gul eşinizde sana sormuyor demek ki veya abla eşim istemiyor dese olay biter bize karışmadılar şumu olsa filan dediler siz bilirsiniz dediler benim eşimde Hülya istemiyor dedi bende eşim için aynı şeyi söyledim ama ısrarcı tavırları yoktu benimkilerin ne benim tarafın ne de eşimin tarafının.
Z_e_y_a_gul hulya1406 keşke benim eşimin aylasida öyle olsa benim aylam sız bilirsiniz dedi ama onun aylasi hiç anlayışlı değil 😓