Feyzaclk Ecemakkuzu hayır yakın takip için durumunuza bakıyor. Sancı varsa daha sık bakar belki. Sadece sancı da değil bebeğin hareketlerine de bakıyolar
Ecemakkuzu Feyzaclk çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için bana son haftalar gidilmiyor gerek yok şansın gelirse gidersin denilmişti onun için gitmiyordum
skzlkya20 Ecemakkuzu son haftalarda 2 haftada bir görmek istiyorlar en az ama az vakit kalmış bi kez gitseniz ikinciye doğum için gidersiniz zaten sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah 🫶🏻
Mutluemos Feyzaclk benim sevgili doktorum izine ayrılmadan önce bundan sonra haftada bir görüşelim dedi 10 gün aksatma ki giriş yapılmasın dedi bencede siz öyle haftada bir gün gidin ücret de ödenmez bebisin takibi de yapılır ❣️🙏
Feyzaclk Mutluemos öyle yapacağım umarım yersiz bişey söyleyip ona olan güvenimi kırmaz. doktorumu seviyorum ama böyle şeylerde düşünceli değil
Mutluemos Feyzaclk size niye geldiniz demeye hakki yok ki zaten hersey çok pahalı niye tekrar giriş ücreti ödemek zorunda kalasiniz eğer 10 gün dolmadiysa gidin bu hafta 🌸
Feyzaclk Mutluemos bayram araya girdiği için dolacak sanırım ama olsun öbür hafta 10. Gün gitcem eğer doğurmazsam😂
Brownie Feyzaclk ya sen doktora ne bakıyorsun o mu ödüyor senin muayene paranı Sen ücretsiz muayene süren dolmadan git anlamaz bile onun çetelesini mi tutuyor