peri5860 Eymen60 Kız tek olur musun çoğunluk öyle zaten 😂😂 Asıl ben tekimdir iki haftada bir bazen haftada bir bazen üç haftada bir gittim soru sormaya bile gitsem USG bakacağız mecburuz dendi. İki kez acillik oldum yani kısacası benim gibi olan yoktur bence
peri5860 Eymen60 Amin canım valla umarım zararı yoktur bu uygulamanın sık girmenin yani panik halindeyim malesef 😔 üstüne de işte eş eşin ailesi sorunları tuzu biberi oldu iyice
Eymen60 peri5860 kafanı takma sen öyle şeylere bebeğini düşün hiçbişey canından değerli değil bi kere geliyoruz biz bu dünyaya annelerimiz bizi üzülsün diye doğurmuyo el bebek gül bebek büyütüyo anne babalar çocuklarını
Eymen60 Eymen60 biri gelip üzsün diye doğurmuyo anneler evlatlarını senin kaynananın düşünmesi lazım zaten kızı varsa eğer kendi evladını üzseler canı yanar el kızını üzmek iyi bişeymi el kızıda ana doğuruyo onun demesi lazım ben bu kızı oğluma aldım ama onuda ana doğurdu demesi lazım
peri5860 Eymen60 Yok canım kızı falan olsa da anlamazdı sonumuz hiç iyi görünmüyor zaten Rabb’im bebeğime hayırlı uzun sağlıklı ömür versin
Eymen60 Eymen60 aldıkları gelini robot doğurmuyoya anne doğuruyo senin canın yansa üzülsen annende üzülür kendi çocukları üzülse ağlarlar gelinleri üzülünce sevinirler
Calbay0409 Eymen60 19 haftalık bebeğim ilk doktorum 2 haftaya çağırıyordu sırf bu yüzden doktora gıcık oldum araştırdum ondan daha iyisini buldum aynı hastanede bu doktorm aylık çağırıyor sıkıntı olmadığı için
Ayssayss Merhaba özel hastane takipliyim, özel klinik falan değilse genelde ayda bir kere çağırıyorlar. Şuan 39.haftamdayım 36dan sonra her hafta kontrole çağırıyor
Eymen60 peri5860 deme öyle tüylerim diken diken oluyo RABBİM bildiği gibi yapsın senide kocanla mutlu etsin İNŞALLAH bebeğinizi mutlu mesut büyütün İNŞALLAH Dualarım seninle🙏🙏🙏
mnli Eymen60 bir sorun yoksa ayda 1 çağırıyorlar ben bu hafta 35 oldum bana temmuzda haftada gel dedi 38 de doğurcam zaten
Ulvana Eymen60 kuzum karında sertleşme sorunu varmı? Ben bu gün çok yaşadım çok hareketli bebek bu gün hep sertlik yaratdı