Ilosunuz1 size iyi bir doktor denk geldiği için bunları söylüyor olabilirsiniz ama size denk gelen doktora herkes denk gelmiyor işte.
Ben güya profesör diye devlet hastanesi’ne randevu almıştım,orda kapi önünde tam 3 saat boyunca bekledim. Ve randevu saatim gelmesine rağmen hemşire bana öğleden sonraya kaldığımı söyledi. Olaya bakar mısınız. Yine farkli bir gün devlete gidince bana bebeğimin fotoğrafıni dahi vermeyip, “isterseniz monitörden çekebilirsiniz” dendi. Sonra yine başka bir gün sıram gelmesine rağmen 2-2.5 saat ayakta beklemek zorunda kaldim. Ha ayrıca her şeyini söylüyor diye bir şey söz konusu değil çünkü devlette muayene zaten en fazla 10 dk sürüyor ne her şeyini söyleyecek 😂 Özelde de tabiki numara alıp bekliyorsunuz ama en fazla 10 dk,onu da bekleyin yani prenses değilseniz😂 Ve tüm bunları yasadiktan sonra kalktım özele gittim ve mis gibi ilgilendiler. Detaylı ultrasonumu da ikili tarama testimi de özelde yaptırdım ve gayet memnunum. Ayrıca özel takipliysen her şeyi istediğin dakika doktoruna sorabiliyosun . Şuan da özel takipliyim çok şükür. Yani aradaki tek fark para değil, tamamen insanlık bence.