minibebisim 9+4teyim şimdi baktım pede kan gelmiş kahverengi kan. Sildim yine geldi. Gitti mi bebeğim 🥺
Paradise1_ minibebisim bende biraz önce sancım var diye gittim kadın doğum acilde doktor var kahve leke benim bir hafta geldi hap ve iğne kullandım
Zeyno19 minibebisim stres yapma canım hemen hemen herkes bu haftalarda lekelenme yaşar düsük olcak die bisey yok bende 7.haftamda yasadim igne ve ilacla durdu bebegimde iyi cok şükür içini ferah tut 😊
Papatyaa_severrr000 minibebisim acile gittiniz mi doktor olması lazım progestan verir büyük ihtimalle. İmkanınız varsa özele gidin
Okayss minibebisim Ne yaptın merak ettim iyi misin bebeğinin dueumu nasıl inşallah ikinizde çok iyisinizdir
Minik1Civciv minibebisim korkma kuzum. Benden pıhtı bile geldi bende düşük yapıyorum sandım. Ama gittiğimde hiçbir sıkıntı yoktu çok şükür. 8+5 den 10 a kadar lekelenme yaşadım iğne ve Progestan kullandım. Bol bol dinlendim. Acile git kuzum iğne ve prpgestan yazarlar. Bebeğe bakarlar. Kötüyü düşünme.
Arzu501 Acile git doktorun yoksa bile. Ayrıca kadın doktorları bayram falan bilmemeli..ne zaman gerekiyorsa bakmalı sana. Benimki öyle çünki.
Mzzz minibebisim canım benim 6 haftamda regli gibi kanamam olmuştu merak etme bir şeycik olmaz içini ferah tut 🙏
Arzu501 minibebisim kötü düşünme bendede olmuştu iğneyle geçmişti. İlişkiniz oldumu olduysa o yüzdende ola bilir
Busrayilmaz18 minibebisim aklına kötüöseyşer getirme ben oluk oluk kanamadım. Bazen olabiliyot kese etrafı kanama vs pluyor, ilac iğne toparlıyor allahın izniyle.
Mzzz Yok canım hemen kötü şeyler gelmesin aklına Allah korusun kahverenkli olması eski kan anlamında ama mutlaka doktora gidip fitil iğne falan vermesi gerekiyor ayrıca bugün gerekirse hiçbir iş yapma bol bol dinlen 🙏 Allah’ın izni ile bir şey olmaz 🙏
ikotrtn minibebisim içini rahat tut dua et benim 13. Haftaya kadar geldi önce iğne vurdu 1 tane sonrasında da günde 3 defa progesteron kullandım devamlı şimdi çok şükür geri sayıma geldik