Esenturgay benim hiç belirtim yoktu aslında açılmam 1 cmmiş fitil koydular alttan 3 cmi geçmedi oda daha fazla dayanamadım zaten

noran23 peki hiç belirtin yoksa nasıl anladın doğumun başladığını ? Merak ediyorum

Esenturgay işte ben anlamadım zaten hoca söyledi suyum akıntı akıntı gelmiş sanırım azalmış

noran23 geçmiş olsun bende merak ediyorum hiç açılmam yoksa suni sancı verirler mi yine de verirlerde açılmam olmazsa boşuna sancı bebek sıkıntıya falan girebilir diyorlar bilmiyorum ne yapmalı 40 a kadar doğurmazsam sezeryan mı istesem

Nonim ya siz bilirsiniz tabiki ama sezeryan abartıldığı kadar korkunç değil ya da işte ben o sancılarla o kadar acı çektim mi bana hiç zor gelmedi

noran23 bugün çatı muayenesi oldum dar olduğunu söyledi gün verdi 10una kadar doğum başlamazsa sezeryana alırım bu çatı ile suni
          Vermem sana dedi söylediğine göre bebiş 3.600 sanırım o da zorlar beni

Nonim benimde dardı ben denedim 3 cmi geçmedi çektiğim acı yanıma kar kaldı yani

noran23 doktoru dinleyip sezeryana gireceğim bende sağ Salim doğsun da hiç önemli değil sezeryan ya da normal

Nonim aynen öyle hiç değil hemde yeterki sağlıklı olsunlar