Mabelciko Eda_1 6. Haftada kalbin hareketini izletti ama dinletmeyi 10. Haftada doğru bulduğunu söyledi daha dinlemedik
Eda_1 Zulalg inşallah canım 6 7 hafta arasında gidicem bakalım inşallah hem bebeği görürüz hem kalp atışını duyarız🥰
Dilekonurr Eda_1 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin öncelikle ben 5+2 de gitmiştim doktorum muhtemelen bebek bir gün önce oluşmuş dedi ve kalp atışını az da olsa bize duyurmuştu ama her doktor yapmıyor bunu
gmzeatsvr Dilekonurr uygulamaya göre 5+3 haftalıpız bugün kanamayla ddoktora geldim bana kese görünmez daha dedi baktı yok dedi ilk bebeğimde 5+5 te kese görünmüştü şaşırdım ama ilk doktor özeldeydi bu devlet acili etkisi var mı bilemedim
Razee Eda_1 ben ilk 5+3 te gitmiştim sadece keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için çağırmıştı 7+3 te kalp atışı ve bebeği gördük
Eda_1 Papatyaaa__ inşallah canım 10 yarın 5 haftalık oluyoruz artık 6 haftayı geçince randevu alayım diyorum
Bidikim1 gmzeatsvr ben de devlet hastanesine gittiğimde vajinal ultrasonla bakmasına rağmen kese görünmüyor dedi üç gün sonra kanamam olduğu için özele gittim keseyi gördü hem de karından ultrasonla. İmkanınız varsa özele gidin
Selocan59 Ben kızımda ilk gittiğimde 6 hastalıktı hem kese hem bebek hemde kalp atışını duymuştum şimdi ikinciye hamileyim bayramdan sonra nasipse gidicem bakalım nedir ne kadar ve nasıl
Eda_1 Ebrukanik5553 amin canım inşallah görebiliriz çok heyecanlıyım onu görene kadar hamile hibi hissedemiyorum kendimi🙈
11-02- Yareniko26 çok bi belirti yaşamadım ben kişiden kişiye değişir kiminde kasık ağrısı vajinal kanama ve bel ağrısı şeklinde olur kimide hiç belirti vermez ultrasyonda görünür bende vajinal kanama olmuştu ama çok şükür o kadar çok değildi ama hiç ağrım yoktu