Prensesannesi10 FKRKS29 ben yurtdışında yaşıyorum kan vererek hamile kaldığımı öğrendim kalp atışı var yok bilmiyorum ta ki 3. Ayımda ultrasona girene kadar
11-02- Eda_1 bende aynıyım pazartesi kontrolüm var kese dışı kanamam vardı pazartesiyi iple çekiyorum günler geçmek bilmiyor
Eda_1 11-02- senin şuan kaç haftalık canım 😊 Güzel haberler alırsınız inşallah beklemek zor gerçekten hemen 10 12 haftalık olsun istiyorum bazen
NURGUL97 Eda_1 ben 5 haftalıkken gittim 7mm lik kese gördük🙏🏻 ama daha bebek görünmüyordu. Bugün 6+1 olduk, Allah nasip ederse 4 Temmuzda randevum var, inşallah bebeğide kalbinin sesini de duyarız🙏🏻🌸
11-02- Eda_1 12. Haftaya kadar riskli zaten 12 haftayı doldurunca biraz daha rahat ediyor insan sabırla bekliyoruz
e_blue_sky_a Ben dayanamayacağım pazartesi 6+2 de gideceğim. Kalp atışını dinlemeyeceğim. Sadece doktor görsün göstersin kafi
Maviidmrr Ben geçen pazartesi 6+2 de vajinal muayene ile hem bebeğimi gördüm hemde kalp atışını duydum çok şükür kızlar
Bidikim1 4+6da keseyi gördük biz de 6.29 mm. İki hafta sonra randevu verdi kalp atışını duyacağız inşallah biz de 🙏🏻 bebeği görebilir miyiz acaba bilmiyorum ben de çok heyecanlıyım
Zulalg Eda_1 ben 9 da gördüm ve duydum 8. Haftada çağırmıştı gidememiştim. 7. Haftada da henüz kalbi atmıyordu. O yüzden telaş yapma çok. Bazısı erken duyuyor bazısı geç. Ama bir sonraki gittiğinde duyarsın
Eda_1 Zulalg inşallah canım 6 7 hafta arasında gidicem bakalım inşallah hem bebeği görürüz hem kalp atışını duyarız🥰