Feyzaclk Cigerekacankedituyu bitane gecelik ben de koydum hic de hosuma gitmiyor ama onu giycem sanırım mecbur kalırsam.. ne hevesle almıstım püü 😂 sizde mi s beden aldınız? Kaç kilosunuz şu an
Cigerekacankedituyu Feyzaclk ben normalde s giyiyordum, m aldım 🤣 geçen hafta 62 kiloydum. Sanırım aldıklarımın kalıbı dar 😅 ya da boyum minnoş olduğu için 62 kilo bende çok kilo oldu ajjdxjjjddjjxj
babyasyanil Ben s giyiyordum 76 kilo ile doğuma girdim cuma günü doğurdum şuan s beden pijamalarımı giyebiliyorum canım hatta lohusa geceliğimi bile S almıştım oda cuk oluyo😅
Feyzaclk babyasyanil Yaa doğumdan hemen sonra da olmuş muydu peki? Umarım benim de olur ya 😑 boyunuz uzun sanırım
babyasyanil Feyzaclk 170 boyum kuzum. Doğuma L götürdüm doktorlar gelip kontrol ediyor sıkmasın diye. Eve gelince S giydim oluyor gayet
Cigerekacankedituyu Feyzaclk ay benim sadece göbeğim çıktı, bacaklarım çırpı kaldı 🤣🤣 çok komik görünüyorum bence. Leblebi yutmuş solucan gibiyim sjsjfkxkkdkkd Feyzaclk pijamanın genişi makbulmuş, bi bize bak, ne giycez diye düşünüyoruz ajdjsjjsjs
dilay_06 Feyzaclk sezaryen olmak zorunda kalırsam dik işlerine değmez üstünü de elbise gibi kullanabilirim
Nurkcy Feyzaclk Kilolarımız aynı bende 47 ile hamile kaldım 61 kiloyum şuan geceliklerimi S pijamalarımı M aldım ama keşke pijamalarımda S alsaydım dedim.. bende doğum sonrası bol olcak kullanamıcam diye düşünüyorum :)
Feyzaclk Nurkcy aa bence olur ya m beden cok büyük degil. Yani en fazla bi süre sonra bol olur ama pijama yani belden düşmezse sıkıntı olmaz dar olmasından iyidir :)
mnli Feyzaclk doğumdan sonra göbek gidiyor da hemen hastahanede o gün gitmiyor maalesef hele sezeryan olursanız anestezi etkisi ile çok şiş oluyorsunuz benim doğuma giderken giydiğim terlik bile eve dönerken ayağıma olmamıştı bacaklar kollar yüz aşırı şişme oluyor ki hastaneden eve gidince 10 kilom gitmişti bir de çok dar olmamalı ki dikiş yeriniz acımasın normal doğumda farklı olabilir ama bilmiyorum
Feyzaclk mnli öyle olursa büyük ihtimal gecelik giyinirim diye düşünüyorum. Henüz belli değil doğum şekli yaşayıp görcez bakalım🤷🏻♀️