M112 Falancahanim kiz ne kadar şanslısın şeytan kulağına kurşun. Hamileliğin tadını çıkar ay keşke ben de senin gibi olsam
Falancahanim M112 Valla çıkarmaya çalışıyorum ama eftik bi insanım bu sefer merak ediyorum iyi mi acaba bişeyi var mı diye, sanırım hareketini hissedene kadar böyle olacak
Falancahanim BirazbundanBirazondan1 Yok yanlış anlamam tabiki aslında kusmak vs çok iyiymiş bi yerde okudum vücuttaki toksinler atıklar atılıyormuş bende yok heralde 😂 tiksintim bile yok kokudan bile hassas olmuyorum aşerme var mesela tatlıdan uzaklaştım ekşi tarz deli gibi yiyorum.. aman maşallah diyin de nazar değmesin 😂
Belginylmz Falancahanim Ben 13 haftayim hiç bir belirtim olmadı bende erkekdir diyordum ama kız oldugunu öğrendik🤣 yani bu kız erkek belirti wermiyi inanmayin
Falancahanim snglaslan Ara ara olması ve gitmesi normal hatta pat diye kesiliyor inşallah iyidir bebeğiniz :))
LamiyaCetinkaya Falancahanim ilkinde daha 4 haftalıkken başlamıştı yavaş yavaş, sonradan şiddetlendi tabi. Şimdi cidden gram birşey yok, sadece 2 gündür kramplarım hafifçe arttı
bdenerigokce Falancahanim iş yapmadığım zamanlar bende belirti hissetmiyordum ona bağlı olabilir mi, iş yapmasam da mide bulantım vardı tabi😂😂😂
Falancahanim bdenerigokce Yok normal yatarken falan hiç bişey yok ama gece yattığımda sağ sol yatıyorum ya orda bi baskı hissediyorum sanki adet olacakmış gibi heralde oda devinme hareketleri falan genişliyor ya
Mehakil Falancahanim büyük ihtimal kızdır o zaman bilinçaltı oyunu değilse ☺️☺️ sağlıcakla doğsun kız erkek farketmiyor ama insan merak ediyor ona göre eşyalarıni aliyor biz hep kız istemiştik Allah nasip etti şükür.
Kbst Falancahanim benim de öyleydi ve hala öyle şükür ve erkek 🤗 ama kimseye anlatma nazara inanmazdım ama ne tansiyon çıkmadığı kaldı ne şeker kaldı. Bulanıyorum de halsizim de en iyisi 😇
Falancahanim bdenerigokce Nasıldı peki sizinki benim ki bi garip 🤣bu gidişle hastanenin yolunu bulucam 😄