Sevgi2605 Ayselsilahimigetir Ayy Allahım acılarını göstermesin bence Yamaç - Miraç - Aytaç uyumlu da 😌
Ayselsilahimigetir Sevgi2605 Aytaç doktorumuzun ismi😀 eşime demistim aras atlas Aytaç olsun diye ilk söylediklerimi daha uyumlu buldu😀😀
edkrcy Ayselsilahimigetir Rüzgar Poyraz Toprak 🥰 Sizin bulduklarınızda gayet güzel ve uyumlu bu arada inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🌸
MRefikaaa6652 Ayselsilahimigetir #Yiğit, yağız, yaman #Karan, kerem , Aren #Metehan, Teoman, Oğuzhan 😆 tarih mezunu olunca ben hahaha #Aras, Uraz, uygar
Ayselsilahimigetir miniklerinannesii00 Masallah seninle daha öncede konuşmuştuk hatırlıyorum seni 🤗 sağlıkla kucağımıza alalim insallah nasil gidiyor iyidir insallahh durumları 🙂 iki hafta sonra öğrenebilirsin belki cinsiyetlerini benim 12. Haftada erkek dedi doktorum bidaha degismedi
miniklerinannesii00 Ayselsilahimigetir hatırlayamadım sizi ben kusura bakmayınn. Bir haftadır iyim çok şükür bulantılarım çok olmuştu serum taktırdım birde hao içiyorum iyi geliyor. Benimkilerin biri tek yumurta ikizi diğer tek . Sizin bebişler nasıl sizde iyisinizdir inşallah. 2 hafta sonra belki öğrenebiliriz.🥰🥰
Balbebek012 Ayselsilahimigetir bir taşla üç kuş🥰hey maşallah ya bulduğunuz isimler güzel Kerem Kerim Selim Oğuzhan kaan hakan bunlar nasıl🙃