reyhanh Benim de bugün 6+0, sat 17 mayıs :) haftaya salı kalp atışını duymaya gidicem, 5+2de keseyi gördüm :)
Semus06 edalingoo edalingoo merhaba benimkiler tup bebek 8 haziranda cift emriyo transferi oldum 16 haziranda hcg 191 cikti 18 haziranda 403 cikti sonra 26nda keseleri gorduk cok sukur 🙏🏻
Tobeshh A_svgn Benimde 5+0 şuan henüz keseyi görmedik bayramdan sonraki çarşamba gününe randevum var hayırlısıyla inş güzel haberler alırım 🙏 bende hafif ağrılar oluyor kasılmalar umarım sağlıklı bir şekilde ilerler hepimizin 🤲
Tobeshh Beyhantugrul herkes bayramdan sonraya kalmış ☺️ umarım sağlıklı bir şekilde oluşmuştur keselerimiz 💛 bende 5 ci haftaya girdim sanırım hesaplama son adet tarihine göre tapılıyor değilmi ?
ekc 5+2 de keseyi gördük, 7+4 de kalp atışı duymaya gideceğiz 8temmuzda ama ne yalan söyliyim günler geçmiyor
ekc reyhanh Benim gecen hafta biraz bulantım oldu sonra olmadı daha önceki gebeliklerimde de olmamıştı. Hafif bulanır gibi olduğunda siyah zeytin tüketiyorum çok iyi geliyor
MommyLeyla reyhanh benimde 6+4 kızlar, fakat pek bir belirtim yok. Sabahları hafif bulantı yaşıyorum. Kasık ağrısı çekiyorum biraz sizde ağrısı olan var mı ?
reyhanh ekc benim de öyle geçen hafta bulantı oldu bu hafta bir şey yok hamdolsun, inşallah böyle devam eder. Mide bulantısına zencefil iyi geliyor diye okudum eğer öyle olursa ben de zencefil kullanacağım
ekc reyhanh Ben bitkilerden kaçıyorum ne olur ne olmaz diye çünkü geçmişimde 1 ikiz ve 1 adet tek gebelik kayıp var öyle okuduğumu duyduğumu doktora sormadan kullanmam bence sizde bir sorun doktorunuza
Lumlum reyhanh ekc Görmüşken yazayım dedim Benim doktorum bulantı için zencefil çayı içebilirsin o sana çok yardımcı olur dedi. Ama diğer hiçbir bitki çayını içme dedi. Sizler de kendi doktorunuza danışabilirsiniz.
reyhanh ekc araştırdım ama her şeyin fazlası zarar tabi. Bu pastiller oluyor zencefilli belki onları sorarım doktora :)
Bidikim1 Kızlar bende kasık ağrısı ve açık kahve lekeler var bugün progeston başladım korkuyorum biraz
MommyLeyla Bidikim1 bende de pazartesi günü başladı leke, bende iğnesini ve fitilini kullanıyorum progestanın, sancılarını geçirir dedi. Çok şükür lekelenme geçti ama ağrı ve sancı devam ediyor 😕
Fatma171921 A_svgn sat 23 mayıs 5+2 oluyor 22 Haziran’da beta hCG 2092 çıktı daha doktora gitmedim 10 Temmuz’da gıdecem şuan sadece gögüs agrısı ve akıntı sorunu var başka bir belirti yok
Bidikim1 MommyLeyla kasık bel ve sırt ağrıların olur normaldir dedi ama insan ilk olunca bi de daha çok korkuyor sanırım
MommyLeyla Bidikim1 aynen sanırım öyle. Devlette gittiğim doktorda bana korkma leken gelse bile normal bu haftalarda demişti. Tatilden dolayı özele gittim oda hiçbir sancı hiçbir leke önemsiz değildir düşük yaparsın deyince korktum. İki kere de kimyasal gebelik geçirmiştim o yüzden de çok evhamlanıyorum 😕
busebusebuse Merhabalar güzel anneler Biz keseyi 4+3 de gördük 6 +2 günlükken kalp atışı duyduk inşallah hepiniz o sesi duyarsınız tarifsiz bir duyguymuş 🥲 şuanda 7+3 deyiz mide bulantıları sabahları çok fazla yaşıyorum sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Tobeshh MommyLeyla bende iki kez kimyasal gebelik geçirdim hala sevinemiyorum tam oyüzden bende de kahverengi lekelenmeler oldu 2 gündür doktora gittim bugün yerleşmeden oluyor o dedi kırmızı yoğun gelmediği sürece korkmamıza gerek yokmuş 🙏