• Gebelik
  • Düştükten sonra hemen hamile kalmak

Kızlar ben geçen ayın 14 düşük yaptım bu ay tekrar hamile olduğumu öğrendim beta 6 gün içinde 249dan 3775 yükselmiş keseyi gördüler ama bu değere kese küçük dediler böyle bi problem yaşayan oldumu? öyle çok moralimi bozdularki sağlıksız gebelik olabilir falan diye

Hatice0511 bir bilgim yok ama bence başka doktora da görünün içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle bir şey olmaz da sağ Salim kavuşursunuz ❤️

Amineazra inşallah bayrama denk geldiği için ilk gebeligimde gittiğim doktor yokmuş devlet hastaneleride insanın böyle moralini bozuyor

Hatice0511 evet haklısınız olmadı ilk fırsatta başka bir doktora gidersiniz bu işler belli olmaz öyle derler ama sağlıklı olabilir

Hatice0511
        Balım bende İl geneliğimi düşük yaptım sonra kızıma hamile kaldım kızım doğana kadar burnumdan getirdi bu devlet hastanesi neler dediler çocuğuma en son 36. Haftada 33 haftalık dediler çocuğa özele gitttik mecbur hiçbir sorun yok çocukta deidler gösterdiler korkumdan 37 de muanede sezeryan olldum özelde Allah’a şükür hiç birşeyi yok şuan iki yaşına girecek Nisan’da tekrar düşük yaptım yükseldi öyle kaldı bta sonra düştü aynı ay tekrar hamile kaldım🤷😂 şuan 3 aylık işte içini rahat tut dua et eminim birşey yoktur başka bir doktora git özeller şuan çok pahalı bende devlete gidiyorum aklım çıkıyor birşey diyecekler diye 🥺

Hatice0511 benim değerimde düşük kanamam 9 gibi bitti nisanın mayısın 8 inde bta yaptılar 2713 çıktı aradan 12 Mayıs’ta 6869 çıktı değerler değişiyor gözükmedi bu kadar değere kese iki hafta sonra gittim hiç bir problem yok şuan ikili tarama sonucu bekliyorum 🥰canını sıkma

Asliervax Amin inşallah bisey yoktur da davranışları çok tuhaf salı bidaha gel dedi salıya bakalım o zaman ne diycekler

Hatice0511
            Ben kabul etmedim kürtajı dua ettim alalım kendi düşsün düşecekse dedim şükür gerek kalmadı çnki ilkinde yaşadım kürtajı 😔çok kötü piskolojk olrakta inş birşey yoktur