nebusss 269522 valla benimde erkek bebegim guzellestirmedi cirkinlestirdi yuzum mahvoldu ilk haftalar sivilce simdide kahverengi lekeler insallah gecer
Melisct94 ikranurkutay Oğlumda hiç çıkmadı pırıl pırıldı yüzüm cildim kızımla 16+3 olduk çılgın gibi sivilce çıkıyor güzelliğimden alıyor cadı 🙊 her yerim sivilcee🥹
ikranurkutay Melisct94 bende kızımda sagdece kahve leke olmuştu çok az bu bebisin cinsiyeti belli değil ama baya yoğun yüzüm inşallah atlatırız 🥴
Melisct94 ikranurkutay Ay inşallah canım 🙏 walla her yerimiz değişiyor onlara feda olsun tabi ama kötü de olunca psikolojikmen kötü oluyoruz 🥹
minikoannesi123 ikranurkutay gebeligimin ilk başlarında benim de öyle olmuştu. Resmen boğazıma kadar sivilce ve lekeler olusmustu. Sanırım hormon değişiminden olmuştu. Kendiliğinden geçti hepsi bir süre sonra 😊
ikranurkutay minikoannesi123 inşallah benimkide geçer canım yani hormonlar tetikliyor dur cünki yuzüm normalde benimde tertemiz
Figenecer Benim oğlum da çıkmıştı kizimda yoktu simdi hamileym yine çıktı burdakiler kiz diyor da bakalim ne olcak bide gobegimde kocaman bı sivilce cikti göz gbi acisindn ölüyorm oglumdaki gbi ayni yerde yuzumde çıktı izide kaldi
ikranurkutay Figenecer benimde kızımda çıkmadı daha bebisin cinsiyeti belli değil yine kız doğuyor içime ama bilemiyorum 🥰
motherlove ikranurkutay Heryerim sivilce geçen doğumumdan da leke kalmıştı şimdi yine çıkmaya başladı lazer yaptırmıştım ilk doğumdan sonra sanki hiç gitmemişim gibi çıktı diyebilirim erken doğum yaptım çok kortizon kullandım sanırım o yüzden tüylenmem arttı 2. Bebişten sonra lazere gideceğim komple yine bakalım tüyden nefret eden biriyim 🙃🙃