ikranurkutay 9+2 günlük hamileyim yüzümde resmen sivilceler fışkırıyor yaşayan varmı norma sagdece regli zani 1 tane cıkardı 🥴
269522 ikranurkutay hamile olduğumu öğrenmeden yüzüm sivilce atmaya başladı ve üç dört ay devam etti hamileliğimde hala ara ara çıkıyor erkek güzelleştirir derler ama cildim mahvoldu 8. Aya giricez inşallah doğumdan sonra cilt bakımlarına taşınır dururum artık yapacak bişey yok :)
Busakturk ikranurkutay hamileliğimin 7 8 haftasında başladı suan 20 haftalıgız hala devam çok moralim bozuk yaram hiiç birseyde kulanamıyorum öyle gidiyoruz😅
Youngmotherr ikranurkutay ilk zamanlar benim de öyleydi şimdi 8. Ayım bitecek 2 haftaya düzeldi yüzüm geçiyor kendiliğinden bol yüzünü yıka
ikranurkutay 269522 benimde yeni basladi canım anne sütünü yüzüne sür doğumdan sonra leke kalırsa geçiriyor benim kızda sivilce olmadı ama siyah lekeler vardı anne sütü biraz kaybetmişti
nebusss 269522 valla benimde erkek bebegim guzellestirmedi cirkinlestirdi yuzum mahvoldu ilk haftalar sivilce simdide kahverengi lekeler insallah gecer
Eeesraaa Bende de doğumuma 10 gün kaldı şimdi çıkmaya başladı sivilceler gebeliğimde tertemizdi suratım🥲
ikranurkutay Eeesraaa yüzünü doğumdan sonra anne sütü ile sil canım leke kalmaz kızımda öyle yapmıştım ama kızımda siyah leke vardı bu gebelikte sanki ergenliğe giren gençler gibi çok fazla cıktı🥴
arsamveannesi Malesef hamilelikten dolayi. 28 haftadayim hala deli gibi cikiyorlar gobekte tüylenme de oluyor be vücut kararmalari oluyor😫 dogumdan sonra sanirim epeyce guzellik merkezine param gidicek
ikranurkutay arsamveannesi saydıklarıının hepsi 9 cu haftada mevcut şuan bendede canım lazere gitmistim gebe kalmadan şimdi tekrar tüylenme başladı🥴
269522 arsamveannesi ay bende aynı şekildedir tüylenme de oldu yüzümde bile tüyler çıktı o kadar taktım ki başta hatta bi gün kaşlarımı aldırmaya gittiğim kuaför yüzün ne kadar kötü olmuş cilt bakımı yaptırsana hamile de olsan olsun kötü duruyor vs gibi şeyler söyledi o kadar ağlamıştım ki ama doğumdan sonra çaresine bakılır ya iyi olalım da inşallah :)
ikranurkutay Busakturk ay inşallah kendiliginden söner iz kalmaz elimi degmemeye çalışıyorum yüzüm benek benek oldu 🥴
ikranurkutay 269522 ne gerek var demi o şekilde söylemeye sonuçta hamileyiz olumlu güzel şeyler konuşacaklarına insanları sözleriyle eziyorlar inşallah atlatcaz canm ☺️
arsamveannesi 269522 bende ağlıyorum ama çoğu hamilelikte malesef boyle bakimsiz hissediyoruz kendimizi ama oyle degil dogumdan sonra hepsi duzelecek kisa bir sürec sonucta idare edelim😇