Busy Aysegll12 benim ilk gebeliğimde tam adet günümde test yapmıştım kop koyu çıkmıştı da bu böyle silik olunca tedirgin oldum kimyasal gebelik mi diye
Busy [silindi] hafif mide bulantısı var. Pikten önceki günü ve pik günü değerlendirdik sonra bir gün ara verip diğer günü değerlendirdik canım.
Busy Mothertug benim de ilk gebeliğimde tam adet günümde kop koyuydu test. Şimdi böyle slik olunca acaba yavaş mı artıyor diye düşündüm. Her hamilelik farklıdır belki de . İnsallah sağlıklı artış olur bakalım ☺️
1nsnr Busy üstteki test hep kesin sonuç ben tekte onunla öğrenmiştim ilerleyen saatlerde daha da net olacaktır çizgi hayırlı olsun
Mebus Busy canım bende bu sabah yaptım 27 Mayıs sat bugün adet olmam lazımdı bunlardan daha silik çizgi çıktı 3 testtte de kan verdim 26 çıktı beta sende hemen kan ver yada yarını bekle ben bekleyemedim
Busy Mebus tebrik ederim canımm. Ben de kan vericem de bugün geçti artık bayram giriyo araya da :/ olmadı acile gidip veririm benim de o civarlardadır sanırım değerim
Mebus Busy teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun ben özel hastanenin acilinden yaptım 150₺ bi ücreti vardı