Busy 29 Mayıs son adet tarihim bugün adet tarihimi 2 gün geçti. 11 Haziran da pik olmuştu ovülasyon. 16 gün geçti üstünden . bugün sabah test yaptım böyle çıktı. Biraz silik değil mi ya ? Sağlıksız mi acaba . 😔
Busakturk Busy hamilesiniz bence hayırlı olsun kan testi verip netleyebilrsiniz . Benimde aşırıı aşırı silikti suan 20. Haftamızdayız🌸
Faymer1 Busy benim bundan daha silikti hatta hiç belli etmiyordu bile sizin daha belirgin net hamilelik var hayırlı olsun bi kan verin bence
Busy Busakturk teşekkür ederim . Benim ilk gebeliğimde adet günümde kopkoyu çıkmıştı test öyle öğrenmiştim de bu o yüzden biraz tedirgin etti . İnsallah sağlıklıdır ☺️
ekc Aysegll12 Hayır, beta değerinin henüz çok yüksek olmadığını gösterir. 2 gün sonra tekrarlanan idrar testinde çizgi koyulaşır ve süreç bu şekilde ilerler şayet kan değeri zamanla yükselip düşmeye başlarsa gebelik sağlıklı olmaz. Ama bunun idrar testindeki silik çizgiyle alakası yok☺️
Busy Aysegll12 benim ilk gebeliğimde tam adet günümde test yapmıştım kop koyu çıkmıştı da bu böyle silik olunca tedirgin oldum kimyasal gebelik mi diye
FKRKS29 Hakkınızda hayirlsi olsun teste göre hamilesiniz 🥰 ben sizden daha silik öğrendim Allahin izniyle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız insAllah , en kisa zamanda kan testi verin net olsun
_Buse_0505 Busy hayırlı olsn canm evet hamilesin benm de bı testim başta byle çıkmıştı kan testi verdir bence
QBuse1123 Busy bende bu şekilde öğrenmiştim hatta da hafif bir çizgiyi adetim.3 gün vardı erken gebelik testi ile öğrenmiştim şuan 28 haftaligiz tebrikler 🥰🌼
Hasibeada Busy tam olarak benimde böyleydi sizin gibi 2 gebelik testi yaptım inanamayıp sonra da öğrendim ki neredeyse 4 haftalık bir hamilelikti . Şuan şükürler olsun 35. Haftamıza giriyoruz artık 🥰
Mothertug Busy hiiiç belli olmaz canım sağlıksız değildir geç döllenmedir. Ben de 28 mayısta regli gördüm en son. Böyle erken gebelik testi yaptım yumurtalamadan 13 gün sonra bundan biraz dana koyuya pozitif gördüm kan verdim 22 çıktı ilk değer bugün adetim gecikeli 2 gün oluyor değerim 669 çıktı sağlıksız diye düşünme lütfen🙏🏻💕
Busy Mothertug benim de ilk gebeliğimde tam adet günümde kop koyuydu test. Şimdi böyle slik olunca acaba yavaş mı artıyor diye düşündüm. Her hamilelik farklıdır belki de . İnsallah sağlıklı artış olur bakalım ☺️
Zeykan Busy hayırlı olsun hamilesiniz zaten 16 gün sonra bak diyorlar teste ben adetin geçmesini beklemiştim yine baya gözüküyor sizin testte
beyzzsenturkk Busy hamilesin benimde öyleydi kücük test tam kırmızı büyük olan silik çıkmıştı öğrendiğimizde 7 haftalıktı yeni olduğu için silik çıkmış hayırlı olsun