fatmaeregiz Herkes pozitif dogum hikayesini yazıyodu bende yazmak istedim belki bi katkım olur Öncelikle 25 haziran sabah saat 5de kasıklarima agrilar giriyodu insan hissedermis ya hangi araliklarla geliyo diye kasılma sayardan takip ettim 5den 7ye kadar düzenli olarak devam etti sonra kalkip bi duşa girdim kahvaltimi yaptim hastane yolunu tuttuk hemen etlik sehir hastanesi kadin acilden giriş yaptirdim hastaneye gittigimde saat 11 falandi doktora agrilarim olduğunu söyledim hem karnimdan hem alttan muayene etti ve 4.5 5 cm gibi acilmam olduğunu söyledi hemen yatışımi yaptilar dosyami doldurdular ve beni dogum servisine cikardilar herkes o kadar ilgiliydi ki önlüğümü falan giydirdiler sonra odama aldilar düzenli olarak sancılarimi takip ettim pilates topu getirdiler üstünde zıpladim yürüyüş yaptim Ama bu sirada hep kontrole geldiler alttan muayene mi yaptilar suyum geldi Sonra damar yolu acip suni sanci verdiler en fazla 1 saat suni sanci ve kendi sancimı cektim ama bu sirada hep ayaktaydim ve hep nstye bagliydim cok yatmadim bebegimin assa dogru indigini söyledim yanimda annemde vardi sanci cekerken hemen annem hemsireleri cagirdi tabi beni yatirdilar yatagima kontrol ettiler dogum baslamis dediler annemi odadan cikardilar hemsirelerim doktorlar ebeler hepsi sancın geldikce ıkın dediler bende öyle yaptim en fazla 15 20 dk surdu ve dogumum gerçekleşti bebegimi yanimdan hic ayirmadilar dikisimi yaptilar ve sonra odama cikardilar dogum yaptigimda saat 3 bucuktu Allahim herkese böyle kolay dogumlar nasip etsin hepinizi bir avazda kurtarsın insallah hastane olarak sorarsanizda ankarada olanlara tavsiyemdir coook güzeldi hersey
Eymen60 fatmaeregiz ALLAH anneli babalı büyütsün İnşallah sağlıkla sıhhatle büyütün🙏🙏🙏benimde ilk gebeliğim ve korkuyorum napmam gerek sizce 33 haftamdayım normal doğumda dikiş atılıyomu bide acıyomu çok
fatmaeregiz Elif57 benim canım cok tatlidir ufak bi kesik bile gözümde büyür ama bilmiyorum sürekli dua ettim bide sürekli ayakta olmanin verdigi kolaylik vardi kendini korkutma umarim kolay dogum geçirirsin
fatmaeregiz Eymen60 Bol bol yürüyüş yap kendini hic korkutma kontrollerine düzenli olarak git valla ister istemez dikiş oluyo benim kızım dogarken eli yüzünde dogdu ic dikisim cok oldu zaten dikis atarken uyusturuyolar korkma hic yapamam falan deme öyle bi yapiyoruz ki hep olumlu düşün bide ben anemi hastasiyim kansizlik ileri seviyede bende ona ragmen iyi dogurdum
fatmaeregiz Ceydaybike35 40+2 canım normalde doktor 2 hafta daha bekleyelim hersey yolunda dedi ama şükür beklemedim kizim geldi cok şükür simdi kucagimda misler gibi
Eymen60 fatmaeregiz Allah razı olsun sen böyle anlatınca çok iyi geldi çok sağol haklısın biz anneyiz kadınız ve güçlüyüz🤰🏻
runkli0606 fatmaeregiz maşallah süphanallah Allah analı babalı büyütsün 🧿😊 kaç haftalık doğdu acaba birde eşinizin içerde kalma olayı nasıl?
fatmaeregiz runkli0606 40+2 haftalik doğdu ilk acilden giris yapmistim zaten acile kimseyi almiyolarda dogumun basladi dedikleri anda sordular yaninda esin var miydi falan diye biz seni su servise cikarcaz esini ara odaya ciksin dediler esim benden önce odadaydi zaten 😂
Bebekyorum fatmaeregiz Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüt bebeğini insallah ❤ Benimde ilk doğumum olacak o kadar çok düşünüyorum ki ne olcak nasıl olcak canım çok tatlı birazda korkak 🙈😀 Böyle okuyunca tamam hadi gidelim doğurup alıp geliyim diyorum 😍 Etlik sehir mi bilkent sehir mi diye karar veremiyodum sizde etligi tavsiye etmişsiniz degerlendircem inşallah
fatmaeregiz Bebekyorum Ben cok begendim gerçekten dogumumu yaptiktan sonra bile üşümeyim diye sarip sarmaladilar bebegim dogar dogmaz esimi cagirdilar üstünü falan giydirdiler doktorum hemsirelerim ebelerimin hepsi cok cok iyidi sanki özelde doğurdum 😂
Bebekyorum fatmaeregiz Ben başka hastaneye gidiyorum ama doğum için oraya gitmek istiyorum siz baştan beri etlik sehire mi takipliydiniz Direk doğum için alır mı beni acaba
Nurseanne Hayırlı olsun 💕🥰. Anneniz olmasa ne sıklıkla odadalardı. Nst ye bağlı olduğunuz halde yuruyebildiniz mi Eşinizi doğumdan sonra doğum odasına mı aldılar Soru bombardımanı geliyor 🙈
fatmaeregiz Nurseanne her 15 dkda bir gelip kontrol ettiler ya yürümek dedigim yatagin kenarinda uzaklasmadan 3 5 adim attim sürekli dogumum gerceklestikten sonra dikislerim atildiktan sonra üstümü giydirdiler sonrada hemen bebegimi görsün diye esimi cagirdilar odaya