YagizAsyaMom deletedmom947 böyle ettiniz sıkışıyor geriliyor birisi aşağıya çekiyor muş gibi kitliyor sizi olduğunuz yerde öyle oluyor
fatmff Bsranr Ay inşallah neticeye ulaşır ağrılı olması biraz zorladı beni adet ağrısı gibi ama olsun 😁
deletedmom947 fatmff gerçekten çok güzel bi açıklama. Bir türlü anlayamıyordum kasılma nasıl oluyor. Kasılmam olsa anlamayacağım diye korkuyordum🙄 Şuan birde merak ettiğim doğum sancısı nasıl oluyor, nasıl ayırt ederiz
fatmff deletedmom947 doğum sancısı da aynı şekilde bu sancılar 5 dakikada 1 en az 40 saniye olursa ağrı bile olmasa nst için hastaneye gitmeliymisiz. İlla nisan ya da su gelmesi gerekmezmis
deletedmom947 fatmff peki sizde de batma hissi oluyor mu? 30. Haftadayım karnımın altında ve kasıklarımda batma hissi oluyor sonra kendiliğinden geçiyor
goncacan Esrazoan o sekilde tarif etmis olabilir ama normalde rahim kasiliyor zaten son haftalarda bebek o kadar büyük oluyor ki toplanmasi imkansiz 😁
fatmff deletedmom947 Evet oluyor sanki böyle çekiliyor gibi oluyor kasılma bitince geçiyor ama o ağrı