fatmff Bsranr Benim de oldu su an takip ediyorum bazen 10 dakikada bir bazen 20 dakikada bir 1 dakika kadar girip çıkıyor. Ama yalancı doğum sancısıymis. 5 dakikada bir düzenli olmaliymis. Sizin düzenli mi ? Bende 35+5 im bu arada
Bsranr Esrazoan Esrazoan deletedmom947 Kasılma bebek bi yerde toplanıyor gibi karnın o bölgesi bir süre sertleşiyor sonra düzeliyor geri
fatmff deletedmom947 Bugün ebeyle görüştüm ve bana anlattı tam olarak anlattığı gibi anlatıyorum. Normalde karnimiza dokundugumuzda yumuşak olur simdi karnına dökün yumuşak mi dedi baktım yumuşaktır evet dedim. Sonra kapıya dokun dedi nasıl sert değil mi dedi evet dedim. Karnina dokundugunda kapı gibi sertlik hissediyorsan bu kasilmadir dedi. Yani ağrı olmasa bile kasılma midir dedim evet illa ağrı olması gerekmez dedi. Düzenli olup olmadığını anlamak için 5 dakikada bir 40 saniye kadar sert olması gerekir dedi. Bu şekilde canım
YagizAsyaMom deletedmom947 böyle ettiniz sıkışıyor geriliyor birisi aşağıya çekiyor muş gibi kitliyor sizi olduğunuz yerde öyle oluyor
deletedmom947 fatmff gerçekten çok güzel bi açıklama. Bir türlü anlayamıyordum kasılma nasıl oluyor. Kasılmam olsa anlamayacağım diye korkuyordum🙄 Şuan birde merak ettiğim doğum sancısı nasıl oluyor, nasıl ayırt ederiz
Bsranr fatmff sabahtan beri giriyor ana o kadar düzensiz ki belli olmuyo yani sabah biraz canım yanıyodu ama öyle cok can yakıcı bi kasılma değil
fatmff Bsranr Anladım benim 2 saattir girip çıkıyor girdiğinde alt karnimda biraz da olsa ağrı oluyor her seferinde. Sabaha kadar takip edeceğim. Normalde de oluyordu ama ne ağrı oluyordu ne de bu kadar uzun oluyordu 10 saniye sertlesip geçiyordu sizde takip edin. En son ne zaman muayene olmustunuz ?
Bsranr fatmff pazartesi günü olmuştum salı tekrar kontrolüm var ben artık dogurmak istiyorum cunku gebelik alerjisi oldum her yerim kızamık olmusum gibi ayrıca kasınıyo anca dogum yapınca gecermis bu kasıntı ve kızarıklıklar 😞
fatmff Bsranr Ay bende doğurmak ıstiyorum sabah kontrolum vardı doktor dogsa bile sorun olmayacağını söyledi. Yani çok riskli bir durum olmaz dedi. Haftası iyi dedi. Bende o kadar agirlastim ki tasiyamiyorum çatı ağrım var yataktan kalkarken çok ağrıyor. Sana da çok geçmiş olsun inşallah bir sorun olmayacaksa hayırla dogurursun kısa zamanda eminim çok zordur normal kasinmak bile zor zaten
Bsranr fatmff ayy inşallah ya son zamanlar sıkıntılı oluyormuş bilemedikk 😊 inşallah en kosa zamanda hayırla ve sağlıklı bir sekilde doğururuzzz
fatmff Bsranr minik minik ritmik atıyorsa bebek hickirigi olabilir 😊 benim de hala var kasilmalar ama hiç düzenli değil düzenli olsa hemen hastaneye gidecegim de 😁