imrn_smsk 12 ve 13.haftalarda tahmini söylediler kız bebekler zor anlaşıyor dediler ama hep kıza benzettiler 14+6 da net belli olmuştu kız dediler 😊
Bebekleriniz kaçıncı haftada gösterdi cinsiyetini
imrn_smsk 13 de tahmin etti 15 fe netleşti oğluşum oluyor.
Youngmotherr Kaç haftalıkken gösterdi kız😂
miyasekubra Oyy MaşAllah bende kız istiyorum öyle hissediyorum inşAllah öyle olur🥹ikiz oğullarımdan sonra tatlı bir kızımda olsun isterim🥰❤️sağlıkla kucağına al inşAllah canım🤲🏻
123blogggh Tamam canım🥰
avakadominigi Kızmı erkekmi canım
avakadominigi İkili tarama dediğiniz çatı muayenesimi ben yurtdışında yaşıyorum burada farklı biraz yani bi araştırayım☺️özel yapıyorlar detaylı doktor gönderiyordu oda hani bebek sağlıklımı engellimi bişeyi varmı diye kontrol yapıyorlar ama ben gerek duymadım ikizlerimde gitmedim zaten bunda zaten doktorum kötü bişey olsa söyler🥰
Merve171214 İnşAllah benimkide kız olur dua edin olurmu ikiz oğullarımdan sonra minnak bir kızımda olsun istiyorum🥹🙈
Minik1Civciv MaşAllah❤️
imrn_smsk Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻🩷 Ben çok dua ettim kendim için çünkü son şansımdı Allah biliyor içimde ukte kalacaktı ikisini de tatmak istedim çünkü bu doğumda tüplerimi bağlatacağım senin içinde içten dua edeceğim inşallah bir kızın olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ben fetal dna ile 12. Haftada kan sonucum ile ogrendım cınsıyetı.
Youngmotherr 😂 seninki naz yapmış size meraklandırmak istemiş demek ki şaka bir yana belli olmuyor herkesin farklı olabilir
Merve171214 Rabbim gönlüne göre versin inşAllah Allah razı olsun teşekkür ederim canım❤️🤲🏻
Strawberry1 O nasıl bişey kız