• Gebelik
  • Bebekleriniz kaçıncı haftada gösterdi cinsiyetini

Merhaba kızlar birdahaki randevum 17 temmuzda ve ozaman 12+5 haftalık hamile olmuş oluyorum bebeğim cinsiyetini gösterirmi ozama ikizlerim sanırım 15 yada 19. Haftada gösterdi hatırlamıyorum tam ama bu bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum ama eşime süpriz yapmak istiyorum balon patlatmak gibi vs bişeyler düşünüyorum ailelerimizede aynı şekilde😅sizce gösterirmi 12+5 .haftada?

imrn_smsk tam 12. Haftada söyledi ama riske atmadım 16. Haftada da aynısını söyledi erkek bebekler genelde daha erken belli ediyor

12 de doktora gittik tahminde bulunmam dedi 16 dan sonra söylerim net dedi. Ben 12 deki videodan erkek olduğunu anladım. 17 de kesin erkek dedi. Bacak arası açıya alınca net görünüyor zaten

imrn_smsk Hiç belli olmaz canım biz baya bekledik öğrenmek için 22. haftada detaylı ultrasonda öğrendik😅 öncesinde göstermedi nazlandı😄 ama doktor kız gibi demişti kesin değildi hep arada kaldım çok merak ettim kızımız olacak hayırlısıyla

13+4 ken kız dediler detaylıda 22. Haftada erkek olduğunu öğrendik bşraz bekleyin derim bence

imrn_smsk yerinde olsam bu haftada kesin derse bile güvenmem. Bana 13.haftamda kesin erkek dedi. 17.haftadan sonra kız dediler. Yani en azindan organizasyon falan yapacaksan biraz daha büyümesini bekle ki garanti olsun 😊