Bebekleriniz kaçıncı haftada gösterdi cinsiyetini
avakadominigi Asoo bende linz wels tarafından burdamı doğup büyüdün☺️
Selinakbas Sağlıkla gelsin inşAllah🤲🏻
imrn_smsk ilk gebeliğim 13. Haftada erkeğe benziyor demişti zeka testine gittiğimde sonra 17. Haftada gittim kesin erkekti
imrn_smsk hayir canim tr den geldim sen
avakadominigi Ben bebekken geldim burda büyüdüm canım eşimde aynı şekilde nezamandır burdasın
imrn_smsk
1 yili gectim.ise basladim ayni anda kurs süreci ve bebis 🥰
imrn_smsk kan sonucuma gore kromozomlarına, down sendromuna bakılan test ile belli oluyor.
12de tahmin etti 16 da net gördük
avakadominigi Anladım canım hayırlısı olsun inşAllah sen bir test falan dedin özel bakıyorlar dedin özel dediğin zaten privat değilmi hastanede yada özel doktorda yapılıyor ona yönlendirdi doktorum ama gitmedim çünkü gerek duymadım 12. Haftada gideceğim doktoruma ozamana inşAllah gösterir🥰
Strawberry1 Bunu kadın doktoru yapıyormu canım
imrn_smsk ikili tarama testi çok önemli aslında Nackendicke bakıyolar ona göre down sendromu ihtimaline.Tedbir amaçlı tabi.Hayırlısı olsun bende 12.haftada doktorun tahmini vardı ama söylemesini istemedim net olmaz hevesim kırılır diye,18 hafta öğrendik🥰
- Haftadayim doktorum hala net bir sekilde cinsiyet söyleyemedi cok sakliyo bizimki kendini erkek olsa bir sekilde organ görürdük diyo buna dayanarakta kiz dedi bikac kere ama dedigim gibi kesin görerek demedi kiz olarak hazirlik yapiyoruz son anda bi oglan gelmezse 😂
- Haftada gösterdi 🥰