• Gebelik
  • Bebekleriniz kaçıncı haftada gösterdi cinsiyetini

imrn_smsk ilk gebeliğim 13. Haftada erkeğe benziyor demişti zeka testine gittiğimde sonra 17. Haftada gittim kesin erkekti

Kbra_9 yani bu pipi diye birseyler gösterdi de sonraki haftalarda net bacak arasini gosterdi ve 3 cizgiydi😊

imrn_smsk 12. Haftada tahmini vardı doktorumun ama 17. Haftada öğrendik detaylı da da netleştirdik kızım olacak benim de inşallah sağlıkla gelsinler 🩷🌸

avakadominigi Anladım canım hayırlısı olsun inşAllah sen bir test falan dedin özel bakıyorlar dedin özel dediğin zaten privat değilmi hastanede yada özel doktorda yapılıyor ona yönlendirdi doktorum ama gitmedim çünkü gerek duymadım 12. Haftada gideceğim doktoruma ozamana inşAllah gösterir🥰

imrn_smsk ikili tarama testi çok önemli aslında Nackendicke bakıyolar ona göre down sendromu ihtimaline.Tedbir amaçlı tabi.Hayırlısı olsun bende 12.haftada doktorun tahmini vardı ama söylemesini istemedim net olmaz hevesim kırılır diye,18 hafta öğrendik🥰

1. Haftadayim doktorum hala net bir sekilde cinsiyet söyleyemedi cok sakliyo bizimki kendini erkek olsa bir sekilde organ görürdük diyo buna dayanarakta kiz dedi bikac kere ama dedigim gibi kesin görerek demedi kiz olarak hazirlik yapiyoruz son anda bi oglan gelmezse 😂