imrn_smsk Hiç belli olmaz canım biz baya bekledik öğrenmek için 22. haftada detaylı ultrasonda öğrendik😅 öncesinde göstermedi nazlandı😄 ama doktor kız gibi demişti kesin değildi hep arada kaldım çok merak ettim kızımız olacak hayırlısıyla
Bebekleriniz kaçıncı haftada gösterdi cinsiyetini
13+4 ken kız dediler detaylıda 22. Haftada erkek olduğunu öğrendik bşraz bekleyin derim bence
imrn_smsk 17+6 da öğrendim👼🏻
imrn_smsk ikili tarama yaptırırken öğrenme şansınız var en azından tahmin
imrn_smsk benim ki 16da şüpheli kız dedi 17haftada kesin kız dedi doktor
imrn_smsk öyle diyorlar 😃
imrn_smsk 12 ve 13.haftalarda tahmini söylediler kız bebekler zor anlaşıyor dediler ama hep kıza benzettiler 14+6 da net belli olmuştu kız dediler 😊
imrn_smsk 13 de tahmin etti 15 fe netleşti oğluşum oluyor.
Youngmotherr Kaç haftalıkken gösterdi kız😂
miyasekubra Oyy MaşAllah bende kız istiyorum öyle hissediyorum inşAllah öyle olur🥹ikiz oğullarımdan sonra tatlı bir kızımda olsun isterim🥰❤️sağlıkla kucağına al inşAllah canım🤲🏻
123blogggh Tamam canım🥰
avakadominigi Kızmı erkekmi canım
avakadominigi İkili tarama dediğiniz çatı muayenesimi ben yurtdışında yaşıyorum burada farklı biraz yani bi araştırayım☺️özel yapıyorlar detaylı doktor gönderiyordu oda hani bebek sağlıklımı engellimi bişeyi varmı diye kontrol yapıyorlar ama ben gerek duymadım ikizlerimde gitmedim zaten bunda zaten doktorum kötü bişey olsa söyler🥰
Merve171214 İnşAllah benimkide kız olur dua edin olurmu ikiz oğullarımdan sonra minnak bir kızımda olsun istiyorum🥹🙈
Minik1Civciv MaşAllah❤️