1oguzannesi Elif-kurt25 gece sabaha kadar yatamadım tuvalete girmekten , sonrasında kasılmalar başladi ve ertesi gün ögleden sonra dogum yaptım
Elif-kurt25 Minaesra yaptım kuzum iki kere girdim duşa iyi gelir diye gram uyuduğum yok kasılmalar yüzünden
Elif-kurt25 NewMom__ valla ne yazacağımı bilemedim bende 7 dkda bir cismi olur 😂 dogurcam filan sandım korktum tecrübelilerden fikir alam dedim 😂😂😂
Elif-kurt25 NewMom__ yok kız ben dedim dogurim diye yok oğlan içerde rahat dedi doğurtmalı beni şimdi izah içerde çırpınıp duruyo hele dogurim bak bende doktorumu dogurtacam 😂😂😂😂 doktorumda yok gitmiş havuzlara yüzmelere 😂😂
Elif-kurt25 1oguzannesi ayhhhh dur korkutma beni bende hiç uyumadım kasılmalar devam ediyo 😂 sancinmi başladı suyunmu geldi cano 😂 sakince anlat 😂
1oguzannesi Elif-kurt25 sancım geldi devamında cnm suyum nişanım falan hic gelmedi , hastaneye gittik açılma çoktan başlamıştı, benim mide bulantım vardi ek olarak oda açılma belirtisiymis zaten .
TBsra Elif-kurt25 hmm öyle mi ben bilmiyordum. Rabbım gönlünüze göre versin inşallah 🤲 Doktorunuz ne zaman dönecek biliyor musunuz?
Elif-kurt25 TBsra insallah bitanem çok saol ayin 4 ünde gel dedi aslında ben dedim hocam suyum fazla sizde yoksunuz beni sezeryan edin alın bayramdan evvel bebeği ama almadı beslensin az daha dedi 36. Haftada 3100 gramdı işte alaydı eydi 😂
1oguzannesi Elif-kurt25 16 aylık olduk cnm gayet iyi 😃simdi ikincimi bekliyorum 32 haftalık hamileyim