Beybicik siz bilirsiniz
Bebek doğunca su verilir mi
Guneskemikseda cocuga Allahın suyunu zemzemi vermeyin diyorsunuz ama aşılara gelince zaraarlı yaptırmayın demiyorsunuz değilmi? Zemzem ne zararı olabilir iki çay kaşıgı tabi aşılar sağlıklı yapın gitsin
Goksu2023 yeni doğmuş bir bebeğin böbrekleri süzmek için yeterli miktarda gelişmediği için doktorlarımızın da dediği gibi ilk 6 ay anne sütü mama vericekseniz mamada suyla hazırlandığı için yine 6 aya kadar gerek yok ve yarım kundak en doğrusu araştırıp bakın doktorunuza danışın eskiler cok biliyodu tarlada doğuruyofu madem neden doktor olmadılar kimse eskiden hastaneye gitmeden doğum sırasında ölen kadınlardan bahsetmiyor hep tarlada doğurduk kalktık çapa yapmaya devam ettik doktor kar cok biliyo laf söyleyrn cok olur banada demişlerdi su verelim ben sendne habersiz veirrim cocuk benim hakkımı helal etmem size istediğinixi verin herkes uxak durdu dursunlarda cocuk benim ben ne dersem o olur diyin sizde stres olmanıza gerek yok siz taşıyorsunux sizin çocuğunuz biyerde takılırsanıx sorarsınız büyüklerimize kafanıza yatarsa yaparsınıx yatmazsa özgürsünüz yani
Julideniz yenidoğan yoğun bakıma düşebilir mesela? Ayrıca zemzemle aşı ne alaka zemzem sünnet evet illa vermek istersen dudaklarının kenarına sür yenidoğan çocuğa süt verilir cahillikten vazgeçin