buseogat  Arkadaşlar 11.haftadayım cinsiyeti çok merak ediyorum yorumlqrınız nelerdir🌸🌸
kubra1227 oznuripek ! Sizce cinsiyeti nedir [https://mutluresim.com/images/2023/07/11/nLBfVB](https://)
Berkos Tubasade Haftalarımız yakın bende mustafa beye gidiyorum yakın zaman da gittiniz mi cinsiyet ile ilgili birşey diyor mu bu haftalar da 🙈
Tubasade Berkos ayın 10 unda randevum var 12. Haftama girdim sayılır bende artık hem ikili tarama için hemde bi cinsiyete bakarız duruma göre dedi ama gidince göreceğiz bakalım ama bu ultrasonuma girdiğimde bisey demedi çünkü ters yatmıştı bebek 🙈❤️
Berkos Tubasade bizde 12. haftadayız en son 10.haftada gittim 2 li için çağırdı ama onu devlette yapacağım sonuç ile gel dedi.. Hayırlı haberler olsun 🙏 o zaman görebiliyorsa söylüyor erkenden bakarız dediğine göre :)
Tubasade Berkos insallahh bakalım ya acaba ücretleri ne oluyo 2 li taramanın bilginiz var mıdır olmadı bende devlette yaptırayım cok maliyetli ise😌
Berkos Tubasade yani bence 500 den aşağı değildir sormadım ama.. Ben tahlil vs devlette hallediyorum o kadar para vermeye gerek yok bence 🙈😁
Tubasade Berkos mantıklı düşünmüşsünüz olmadı bende giderim devlette yapılır ne yapalım az paralar değil sonucta 3lüsü 4 lüsü var bide bunun e zaten muayeneler ücretli haliyle bence gayet mantıklı 🙈
Berkos Tubasade canım ben kırklareli nde oturuyorum buradaki devlete gittim 2 li yapmıyorlarmış 🤦🏻♀️ Burgaz mustafa bey e de eşim şehir dışında diye gidemedim mecbur burada doğuş tıp Argun bey var orada yaptırdım ve bana %100 kız olduğunu söyledi :) 13 haftalığım
Tubasade Berkos evet banada % 70-80 erkek dedi ama 3 hafta sonra net anlarız dedi bizde az cok gösterdiği ultrasonda anladık ama yine de bekleyelim bakalım 😂❤️
Berkos Tubasade cinsel organ belli miydi bacak arası gösterdi mi😀 benm gittiğim doktor direk baktı söyledi şaşırdım bacak arası hiç göstermedi çünkü
Tubasade Berkos Tam acmadı ama asagıya baktıgında böyle bisey gördü onuda erkeğe yorumladı 🙈❤️sonra kordonu da olabilir dedi bağdas kurmus dedi acaba onun seyi mi bilemedik😂