Erkek bebek diyipte kız çıkan oldumu acabaa🥲
Beyzanrkrkmz 12.hafta büyük ihtimal kız dedi 16.hafta yanılmışım kesin erkek dedi 😊😁1 ay kızım diye sevdim şimdi aslan oğlum diye seviyorum 🤪🤣garip geldi tabi 😁ama herkeste yanılma olacak diye bişey yok biraz bekleyin diğer kontrolde emin olursunuz belki 👌🌼
- Düzenlendi
Beyzanrkrkmz bende kız hissediyordum hep kız kıyafetleri kız isimleri baktım rüyalarıma girdi sonuç olarak kontrolde oğlun gayet sağlıklı dediler detaylı da tekrar sordum cinsiyeti yine erkek dediler açıkçası üzülmedim bı burkulma hissim de olmadı ama bebek hissediyormuş böyle şeyleri acaba kötü mü etkiledim diye düşünmeden duramıyorum
- Düzenlendi
Kirmizibalik1 valla kız biz ailecek şok olduk hele ben doğduğunda ama bunun pipisi var diyorum hala 😃😃 inanamıyorum. Geri sil baştan kıyafet isim ayarlamak biraz zor oldu. Doğana kadar nazlı kızım diye sevdim oğlumu 😂
Beyzanrkrkmz biz 16.haftada erkek olduğunu öğrendik dün gittik 21 hafta sabit erkek😍🥰
Elfelf0 😂😂 güzel anılar oldu bize sağlık olsun
- Düzenlendi
12.haftada 2li tarama da doktor herşeyini detaylıca anlatırken cinsiyeti hakkında yorumunuz var mı dedim erken daha falan filan dedi bende bence erkek ben erkek hissediyorum görüyorsanız söyleyin falan diye ısrar ettim baya %51 erkek dedi oo tamam erkektir o ozaman biliyordum ben zaten falan dedim.😂 Dur kız dedi daha erken değişebilir dedi bende siz dr’siniz biliyorsunuz bu işi dedim doktoruz ama insanız şaşar beşeriz gibi biseyler dedi😂 daha sonrası 15.hafta da %99.5 erkek dedi 😂 3 yaşında oğlum🌎
2.hamileyim şuan 6+6🙏🤲🌸
Beyzanrkrkmz Bana da 13 de erkek denildi %80. 21 haftada kız denildi şu an 23 haftalığım bekliyoruz öyle
3_fistikannesi hahahahaha ayyyyyy inanmiyorum valla doktorlar hic mi anlamadi , 5 6 gune bende dogurcam erkek diye biliyoruz kiz çıkarsa sansima akfbababbdbd
Hande_ismail bize 19cu haftada 100faiz erkek dendi acaba değişirmi?
Kirmizibalik1 😃😃 artık tıp ileri oda etkili olabilir ayrıntılı falan yapmamıştım ozaman şimdi 10 yaşında ☺️ inşallah öyle Bi şok yaşamazsınız
Zeynalnaibe 19 haftada değişmez herhalde
3_fistikannesi ay bu ne zaman oldu😂
Mltsnl pipisini görürduler öyle mi erkek demişlerdi bizimde ikilemde kaldı 😂
PrensinibekleyenAnnee evet evet pipi ve yumurtalığını gördük sonra kız dedi bende dedim belki ikizdir bir o bir diğeri gösteriyor 😁😁
Beyzanrkrkmz 11 hafta da erkeğe benzetmişti 14 te kız olduğunu öğrendk
Mltsnl banada kız dediler sonra bı ara erkek dediler erkek gibi gördük dediler acaba benimde kız olabilir mi
Mrstutii 10 sene önce 😃😃 şimdi 10 yaşında ama detaylıya girmemiştir o zaman
Beyzanrkrkmz bana da 13 de yüzde 80 erkek dedi. 17de kesin kiz dedi