Bizim bugün doktorumuz %80 erkek dedi 13. Haftadayız kesin erkekmidir sonradan kız diyen oldumu sizde hiç
Erkek bebek diyipte kız çıkan oldumu acabaa🥲
Sanmıyorum
Beyzanrkrkmz tanıdığım iki kişiye önce erkek dendi , ilerleyen haftalarda kız çıktı, kordonu bazen pipi gibi görebiliyorlar. Haftan geçsin biraz kesin cinsiyet belli olur
Minnosaannee aslında rüyamda falanda kız görmüştüm tabi sevindim bunada ama beklemiyodum sadece 😅😅
Beyzanrkrkmz Rüyaların tersi oluyor bende hep kız gördüm ama oğlum olacak 30. Haftadayiz hala degismedi 🐣💙
Beyzanrkrkmz benim arkadasin ablasina hep erkek demis doktor dogum yapmis bide ne görsün kiz bebek 🤣
Beyzanrkrkmz banada o haftalarfa erkek dedi 18 haftada gitiğimde kız dedi tabi doktorlada Alakalı
Mrlsoykrn valla çok karışık işler ya😄😄 şimdi bekle dur 😂
- Düzenlendi
Beyzanrkrkmz bana da yüzde 90 erkek dedi kızımı bekliyorum şuan . 16-17den önce cinsiyet öğrenmem bir daha :)
Beyzanrkrkmz benim oldu aynı bu şekil %80 erkeğe benziyor dedi sonra kız çıktı
Beyzanrkrkmz bana 15e kadar kesin erkek 16 da kesin kız denildi☺️
Hande_ismail Kaçıncı haftada kız çıktı
Beyzanrkrkmz evet oldu aptal doktorumuz 13.haftada bizede ilk erkek dedi başka doktora gittik kız dedi yani 13.hafta o kadar erken ki söylemek için beyinsizliğin bu kadarı 1 ay karnımda erkek diye sevdik eşimle ismini bile koymuştuk o isimle sevdik insanların hayalleri ve duygularıyla oynuyor bazı doktorlar
Beyzanrkrkmz bana 2. Bebeğim de doğana kadar kız dediler doğdu ki erkek. Doğumda öğrendim 😃
Beyzanrkrkmz 30 a kadar kız dediler erkekmis bence detayliya kadar hiç bsyy belli olmuyor
3_fistikannesi ben kıl payı döndüm o durumdan 🤣🤣
Elfelf0 aynen ben o zaman detaylıya da gitmemiştim. Biz hepimiz şok tabi. Canım oğlumu kırmızı kurdaleli kıyafetlerle çıkardık hastaneden. Pembiş beşikte büyüdü 😃😃😃😂
3_fistikannesi bende girmedim ilk oğlumda 12 haftada pipiyi görmüştük bunda 30 a kadar yoktu bsy 🤣
Beyzanrkrkmz benim olduuuu