LamiyaCetinkaya Ulvana Yusuf adı heç mənə yatmır, Onur da həyat yoldaşımın dayısı oğlunun adıdı😁 Uğur ola bilər ama, başqa fikirlər varsa ala bilərəm ❤️
Edaozer Portredekitirtil dünden beri dinleniyom bugün hereketli çok şükür Allah bize bağışlasın inşallah
Birprensesveikizannesi esraEb Zor olsa da Rabbim vermiş ötesi var mı ki onlar bana Allah’ın lütfu çilesi başımın üstüne olsun 🙏 Üstelik asla yatmak nedir bilmiyorum çünkü 5 yaşının içinde bir de kız evladım var
Birprensesveikizannesi Ulvana bizim doğumumuz Allah’ın izniyle 17 ağustos gibi planlı sezaryenle olcak zaten ikiz oldukları için daha fazla duracaklarını sanmam 🙏🤲
Ulvana Marly21 canım sertleşmen günde kaç kez oluyur ve ne kadar sürüyor? Onun için ne yapmalı geçsin? Bende bu gün çok sert oldu ya ara sıra iyi oluyor amma yine sert bide ani sert oluyor hareketde ediyor canımı yakıyor
Marly21 Ulvana günde 2 kez falan oluyo çok değil bir kaç saniye sürüyor ama acı veren bir şey baya çok fazla olmadı iyi değil bence ama doktorumuza danışalım yalancı sancı da diyolar bu duruma sanırım
Mummumlilo Fik off bilemiyorum alıştım kocamla başbaşa olmaya bebeğimin sorumluluğu bide kaynanamla nasıl yaşıcaz derdi çok uzun durmasalar bari 🙄 belkide iyi olur hiç gitmelerini istemeyiz😅😅
Fik Mummumlilo hahaha yok kuzu benimki zatan hep beraber 😂 bakalım inşallah yardımcı olurlar da bebek hakkında söz sahibi olmak istemezler hep
_gulumm Fik yaa bende tam 29 um şuan . Gün içinde hareket ettiği oluyor fakat eskisi kadar değil önceden nerdeyse her saat hareket ederdi şimdi gün içinde çok etmiyor akşam ve sabah dah çok hissediyorum. Normalmiş demek ki çok korkuyordum bişey oldu diye
Fik _gulumm normal kuzu yeri daraldı uykular arttı flan derken bende 30+2 tüm bazen ediyor bazen etmiyor çok ☺️