esraEb Birprensesveikizannesi allah yardımcınız olsun. Biz bitanenin gebeliği ile baş edemiyoruz. Zor olmuyor mu 😨
Ulvana LamiyaCetinkaya Yusuf olar məncə hər iki tərəfə oyğun uğur onur oooo qədər çox varki sağ salamat mende oğlandı deye heç qiz adi fikirləşməmişəm amma sara yaxşıdı
LamiyaCetinkaya Ulvana Yusuf adı heç mənə yatmır, Onur da həyat yoldaşımın dayısı oğlunun adıdı😁 Uğur ola bilər ama, başqa fikirlər varsa ala bilərəm ❤️
Birprensesveikizannesi Ulvana bizim doğumumuz Allah’ın izniyle 17 ağustos gibi planlı sezaryenle olcak zaten ikiz oldukları için daha fazla duracaklarını sanmam 🙏🤲
Birprensesveikizannesi esraEb Zor olsa da Rabbim vermiş ötesi var mı ki onlar bana Allah’ın lütfu çilesi başımın üstüne olsun 🙏 Üstelik asla yatmak nedir bilmiyorum çünkü 5 yaşının içinde bir de kız evladım var
Portredekitirtil Edaozer acaba büyüyor yeri daralıyor diye olabilir mi? Bugün bol su içelim dinlenelim bakalım. Benim önceden iki kaybım olduğu için elim yüreğimde yoksa böyle ara ara dinlenmesi normaldir heralde🌸
Edaozer Portredekitirtil dünden beri dinleniyom bugün hereketli çok şükür Allah bize bağışlasın inşallah
Ulvana Marly21 canım sertleşmen günde kaç kez oluyur ve ne kadar sürüyor? Onun için ne yapmalı geçsin? Bende bu gün çok sert oldu ya ara sıra iyi oluyor amma yine sert bide ani sert oluyor hareketde ediyor canımı yakıyor
Marly21 Ulvana günde 2 kez falan oluyo çok değil bir kaç saniye sürüyor ama acı veren bir şey baya çok fazla olmadı iyi değil bence ama doktorumuza danışalım yalancı sancı da diyolar bu duruma sanırım