Fik Portredekitirtil o değişiyor canım bir ara bendede oldu 29. Haftanın başında hareket edmedi ama sonra kıpır kıpır oldu uyuyor artık bol bol 🤭 değişiyor hareketleri
Ulvana Portredekitirtil dinleniyor sıkıntı yapma bide bana bak hareketli amma aşağıda o çok can yakıyor
Edaozer Portredekitirtil bende de o sorun var ya 30+1 ve üç gündür falan hareketleri az gibi normal mi
Merveclskn10 Portredekitirtil Dün ben de aynı korkuyu yaşadım 30+6 da neredeyse hiç hareket etmedi sonra kendine geldi gece başladı hareketlere. İnsan tedirgin oluyor ister istemez.
Fik esraEb ay valla sıcaklar çok zorlaştırdı kız yanıyorum bildiğin eşimle kavga ediyorum vantilatör yada klima al odaya diye 😂
esraEb Fik bizde aynı durumdayız. Normalde asla terlemem vücûd ısım stabildir ama hem hava hem hamilelik bayılacak gibiyim 😫
_gulumm Fik yaa bende tam 29 um şuan . Gün içinde hareket ettiği oluyor fakat eskisi kadar değil önceden nerdeyse her saat hareket ederdi şimdi gün içinde çok etmiyor akşam ve sabah dah çok hissediyorum. Normalmiş demek ki çok korkuyordum bişey oldu diye
Fik 29+6 haftalığım bende göğsümden sıvı gelmeye başladı şefaftı ilk sonra sarılaştı sabahları ayaklarıma kramp vuruyor çok feci bişey arada baş dönmesi oluyor birde çok sıcaklıyorum bildiğin içim yanıyor sanki 🥴 ve hızlı yoruluyorum
Ulvana Fik bende 29 ta göğsümden kan kahve renkli leke geldi iki gün heçti şimdi yok bir şey.kramp deme ya aynen bende de sabahları oluyor bütün gün aynı bacak sızlıyor.nefesizim uyku yok rahatlık yok az kaldı çok şükür sağ salim vaktinde kucağımıza alırız inşallah ❤️🤲🏻
Ezgikoc Fik göğüslerine hiç elleme Sen sıkıpta akması doğumu tetikliyor diyorlar kendiliğinden akmasında sıkıntı yokta
Fik esraEb nerede birde sürekli bana diyor camları sil tuvaleti temizle anneme bırakma sen yap ev işlerini bulaşıkları yıka yeri süpür sil ya az az yapıyorum hepsini bırakmıyorum kaynanama hatta bulaşıkları hep ben yıkıyorum ama gelip böyle kalk iş yap demesi sinir ediyor beraber yaşıyoruz kaynana ile
Ulvana esraEb bende de bebek aşağıda ya ayağa kalkıyorum çıkacakmış gibi geliyor. Az kaldı hızla zaman geçsin sağ salim vaktinde kucağımıza akalım 🤲🏻❤️
esraEb Ulvana bana progestan verdi doktorum sürekli karın ağrım oluyor. Hayırlısı ile çabucak geçse şu günler 🙏
esraEb Fik ayyy korkunç 😣 çok şükür benim evim ayrı eşim de bir şey demiyor yapamıyorum. Başlarda yaptım kanamam oldu o da korkuyor şimdi sesini çıkaramıyor 😄
Portredekitirtil Ulvana benimkide bazen aşağıdan bir vuruyor canım çok yanıyor. Ama korkuyorum acaba birşey mi var böyle sessiz kalıyor diye😕 kontrolümede daha çok var ayın 10 da
Bebetlm esraEb canım selam benim de karın ağrım ve sancım var doktora gittim ntsye Bağladı sancı çıkmadı erken doğum ihtimaline karşı ciğer geliştirici vurdu ve progesteron verdi fitil olarak evde istirahat etmemi soluma yatmamı ve bol sıvı tüketme mi söyledi 😔umarım vaktinde gelir bebişim
esraEb Bebetlm bebeğin aşağıda durduğunu söyledi ve büyüdükçe baskı yapıyor ona bağlı olarak ağrı artıyor. Sadece progestan verdi