Kalbiimde2can tahminazengin1 aaa öylemii sagol 🤣 esim direk etiketinide kesmis onun takintisi varda 😂
Kalbiimde2can FNGNN Mamas boy/ father&son/levis onlari burdan bi internetten sitesinden siparis ettim canim digerleri h&mden aldim ❤️
MinikMucizemm23 Bulbulyuvasi çok güzelmiş sağlıklıca giymek nasip olur İNŞALLAH trendyoldan mi aldınız
MinikMucizemm23 Bulbulyuvasi yani piyasaya göre evet uygun bizimde cinsiyetimiz belli değil ama görmüştüm bunu o yüzden sordum olurda almak istersem diye ☺️
aminehumamoms Melodimm teşekkür ederim canım 😍evet emzikli oyuncak 😁🤣 bebek emerken ağzından düşünce kolay bulabilmesi içinmiş oyuzden öyle
Melodimm Ozoooo Evet ya bende sabirsizlaniyorum alış veriş yapmak için Sağ Salim alalım hepimiz kucagimiza insAllah😍♥️
prematureannesi_ Ozoooo ah hamilelikte hepsini özene özene aldım hepsini de giydirdim Rabbime şükürler olsun bu güzel günleri bana gösterdiği için ☺️
Ozoooo Sesssi farklı canım tabi ikisinde de farklı oluyor heyecan birde son günler olunca insan daha çok heyecanlanıyor