Ylnaknytk Fatmakaya158 Latife ediyorum ama anlamamışsınız😂😂😂 hemen böyle okumasydın girmeseydin deyip katı davranmak zorunda mısınız? Hamilelik bazen insanları kötü yönde etkiliyor olabilceğini düşünüyorum kusıra bakmayın ama tavrınız hiç hoş değil. Sevgiler
Ylnaknytk Fatmakaya158 artı akıl vermek yerine helallik isteyip muhabbet olsun diye açtık demek zor değil yani. Fark ettiyseniz "Allah iyiliğinizi versin demişim dimi..."
Fatmakaya158 Ylnaknytk senden mi öğrencem ya insanlığı okuma o zaman kardeşim herkes yazanların hepsi hamile nedense bi senin canın çekiyo bizim can değiş hepsi evde yapılabilecek yemekler yap evinde alla alla
Hayalvemasal00 Fatmakaya158 ay hicte dogru degil ne guzel yaziyoruz bide. Hakkinizi helal edin bari. Birbirimizjn gunahina giriyoruz boyle postlarda kizlar ya 😞🙈😥
Fatmakaya158 Hayalvemasal00 ya benim anlamadığım yazan yazıyo böyle oraya atlayanlara n’oluyo yiyecek içerdiği yazıyo kardeşim okumayın ya 50 kişi yorum yapmış arada böyle çıkıyorsunuz anlamıyorum ya hayır yanlış bişey yapsam cidden özür dilerim ama anlamıyorum sizi ya
Hayalvemasal00 Fatmakaya158 Anlamadim. Canim kizilcak bi yorum yapmadim. Ne dedim ki ben bi daha oku istersen