burcuozturk Fatmakaya158 hamsiyi temizlemiyolarki sardalyayıda :/ hep sardalya alıyodum ilk defa hamsi aldım bu sene
Sevde___89 Burcu35 cordon blue nın icinde jambon giriyor bildiğim kadarıyla. Tüketiyormuşsunuz şarküteri ürünlerinden?
Burcu35 Sevde___89 çok fazla tüketmemeye çalışıyorum ama pişirildiği için yiyorum bazen çiğ olarak o tarz şeyler yemiyorum. Can çekiyor napalım yemedende duramıyorum ☹️ Azı kârar fazla zarar diyorum artık😂
2cocuk2kopek Mhtpgnby Valla hamile kaldığımdan beri yiyiyorum doktorumda yiyemezsin demedii. Gunde 1 ögün et tavuk yada balık tuketmemiz gerekiyorr
Mhtpgnby 2cocuk2kopek organik olmadigi surece tavuktan uzak dur dedi benim doktorum demek ki herkes farkli birsey soyluyor en sevdigim sey de tavuk 😋
2cocuk2kopek Mhtpgnby Demek ki . Zaten 2 farkli doktorda muayne oluyorum mutlaka 2sinden 1i soylerdi heralde😀
Ylnaknytk Bu postu kim açtıysa Allah iyiliği versin onun hangi mesajı okuduysam ondan canım istedi napcam ben şimdiiii🙄🙄😣
Fatmakaya158 Ylnaknytk canım sende bi tane okudun baktın yemeklerden bahsediliyo bakmasaydın ben değiş bi post olsun diye açtım yeri geliyo yemek ne yapcam diye düşünmekten mahvoluyoruz bence baya iyi bi post zaten başlıkta yemekler yazıyo neden bile bile giriyorsun
Ylnaknytk Fatmakaya158 Latife ediyorum ama anlamamışsınız😂😂😂 hemen böyle okumasydın girmeseydin deyip katı davranmak zorunda mısınız? Hamilelik bazen insanları kötü yönde etkiliyor olabilceğini düşünüyorum kusıra bakmayın ama tavrınız hiç hoş değil. Sevgiler
Ylnaknytk Fatmakaya158 artı akıl vermek yerine helallik isteyip muhabbet olsun diye açtık demek zor değil yani. Fark ettiyseniz "Allah iyiliğinizi versin demişim dimi..."