Arkadaşlar iyi akşamlar sakarya da olup medar hastanesi hakkında sezeryan dogum ile ilgili bilgi tavsiye verebilecek olanlar var mı aranızda
SaKarya medar hastanesi bilgi tavsiye
Dilan_hafsa ben verebilirim canım
Bende verebilirim bundan 5 ay önce yengem sezeryan doğum yaptı nasipse 15 gün sonra da Medar da ben yapicam sezeryan ❣️
Aybkeyldzz54 sezeryan ücreti nedir acaba
pnrpltks 11 bin
pnrpltks kadın doğum doktorum medarın doktoru değil anlaşması medarla bana da 11 bin olarak sezeryan ücretini belirtti
Aybkeyldzz54 doktorunuz kim acaba
54Merve Metin mutlu ❣️ 6 yaşında oğlum var onun da gebelikte doğumunda herseyimizle metin beyle beraberdik nasipse ikinci doğumumu yapicam 12 gün sonra bunu da ilk öğrendiğimden beri metin beyle iletişim halindeydim tavsiye de ederim ❣️
Bende sakarya da medara gidiyorum 1 ay önce 9 bin demişlerdi demek ki fiyat artmış
Aybkeyldzz54 anladım teşekkür ederim hayırlısı inşallah 🥰
Elifsral evet yakın zamanda tanıdığım doğum yaptı oda öyle fiyatta yapmıştı neye zam gelmedi ki şükrediyorum da doğum yapana kadar yine zam gelmese
ebrutrn merhaba medar da kaç tl doğum ücret verdiniz birde ilgi alaka nasıl acaba?
Aybkeyldzz54 merhaba peki doğum fiyatı ne kadar ödeyeceksiniz
Doğum 12 bindi sanırm
Ben de bugün sezeryan için gün aldım ve ameliyat öncesi tüm tahlillerimi yaptım canm hamileliğin başından beri gidiyorum bir sıkıntı yaşamadım
Dilan_hafsa doktorum medarın doktoru değil kendi kliniği var muayenelerini orda yapıyor anlaşmalı hastanesi Medar gelecek Çarşamba sezeryan olucam inşallah 11 bin diye fiyat söyledi hastanenin kendi ücretinin cüzi bir miktar altında ücret aldığını söyledi medarın kendi doktorlarıyla ücreti aynı olur mu bilmiyorum
Aybkeyldzz54 yengeniz memnun kaldı mı ben de medarda dusunuyorum ama kararsızım
Mavikusveannesi ne kadara anlaştınız acaba normal mi sezaryen mi
Benim doktorum da Şenol şafak ama anlaşmalı olduğu hastane aldatıp bende nasip olursa adatipta yapicam dogumumu banada doktorum 11 bin dedi ama hastane ne ister bilmiyorum bilgisi olanda cvp verirse sevinirim