Emineirfan 13.3üm 1.56 boy 58 le hamile kaldım 58,59 geziyorum aşırı mide bulantısı çektiğim için ne yesem çıkarıyorum. Cikarmasam şimdiden halim fenaydı kizlar 2 saatte bir acikiyorum ya 😅🙈
Mineklc kubradgnn 27+2 olduk hiç mide bulantısı yaşamadım tam vitamin takviyelerine başlayıp 10 kilo aldığım anda 70 le hamile kaldım şuan 84 üm boyum 1.70 son haftalarda kapılardan sığmayacağım heralde 😂😂😂
gulsummm1 kubradgnn hamileliğimin ilk 5 ayı çok mide bulantısı çektim su bile içsem istifra ediyordum 6-7. Aydan sonra yemek yemeye başladım o yüzden yeni kilo alıyorum😃
Minigininannesi kubradgnn 18+1 haftalık oldu. Boyum 1.70 kilo 65 daha kilo almadım ☺️ sadece küçük bir top oldu karnım o kadar
1kedi1bebe kubradgnn 36+3 den selamlar 178 boyundayım 80 kg hamile kaldım 93.5 olmuşum ne güzel 88-89 gidiyordum doktorum korkuttu çocuğun ölçümleri 1 hafta geriden geliyor kendini yemeğe ver diye şimdi de yemekten ayrılamıyorum 🥹🥹
1kedi1bebe kubradgnn yeme tavsiyesi üzerine 9 gün sonra kontrolü vardı o zaman ölçümleri 3 gün geriden geliyordu naptıysan devam et dedi bayramdan sonraya kadar 🙈