rumeyshaan kubradgnn hazirsaniz geliyo 😂 31+5’teyim 60 ile hamile kaldim 1.57 boyum ve su an 78 kiloyum ama insan ellerim ve ayaklarima bakinca bu kilonun odem oldugunu anliyor cok sukur zaten disardan bu kiloda oldugumu tahmin etmek imkansiz
Aydemi Aysee1123 ay nasıl güzel özeniyorum kilo almamanıza. Ben zaten normalde de aldığım kiloya çok takık biriyimdir. 16.haftadayız 2 kilo aldım bile.
Aysee1123 Aydemi Yapıdan kaynaklı ben genç kızkende böyleydim,evlendim 500 gram bile almadım 3 yılda. Eşim 15 kilo aldı mesela 😂 Hamileliğiminde böyle ilerlemesine şaşırmadım o yüzden şuanlık böyle. Bakalımm
Lndakrmn Haftamız 1.70 boy kilom oldu 68 ilk defa kendimi 68 kg olarak gördüm 🤦♀️ bebeğimin canı sagolsun 😃
gulsummm1 kubradgnn hamileliğimin ilk 5 ayı çok mide bulantısı çektim su bile içsem istifra ediyordum 6-7. Aydan sonra yemek yemeye başladım o yüzden yeni kilo alıyorum😃
Aysee1123 kubradgnn İştahım normal güzel yemek yerim dikkatte etmiyorum. Genç kızlığımda da almazdım, evlendim yine almadım şimdide bu şekilde ilerliyor 😂 Sülalemiz böyle genel olarak yapısal yani