ilmirasahin EsmAsf çok teşekkür ederim 🙏 seçenek olarak sundular bana açılmayı falan baya hızlandırıyomuş
Zekiyedeniz ilmirasahin kaç defa katılım yaptığınız çıkıyormu acaba orada ben bir defa katıldım ona göre gideyim bari bu arada çok soru sordum teşekkür ederim cebapladığınız için 🥰
ilmirasahin Zekiyedeniz 5 6 kere falan zoom üzerinden sizde katlın faydalı bilgilerde veriyorlar🙂 ne demek başka merak ettiğiniz birşey varsa sorabilirsiniz aynı yollardan geçiyoruz🙂
ilmirasahin EsmAsf sormazlarsa siz sorun ve yatarak geçirmeyin ayakta ve pilates topunda çok daha hafif geçiyor 🙂
EsmAsf ilmirasahin ikinci doğumum bu ama bir telaş işte ilk doğumda yataktan kalkmama izin vermediler ki bunda da öyle olmaz inşallah
ilmirasahin EsmAsf şuan kuralları Değişti sanırım bu sefer istediğiniz gibi gezebiliyorsunuz o kadar sıkı değillerdi
EsmAsf Didemdidemm ya sizin yaklaşmış artık ☺️ Haber bekliyorum heyecanla sağlıcakla gelsin inşallah 🤲🏻☺️
ilmirasahin Altntp sanırım oda temzise orda doğum yaptırıyolar yada dolu değilse 1 2 tane jakuzili oda var sanjdjm