Merhaba Ankara şehir hastanesinde 27.05 te nişan geldiği için gittim henüz 1 cm olduğu için eve geri geldim gece sancılarım başladı zaten ama sancılar hafifti 28.05te akşam tekrar gittim sancılarım sıklaşmaya başladı ve gittiğimde 5 cm açılmam olmuştu nst evrak falan derken 7 cm oldu 1 saate daha sonra doğum odasına girdik eğer istersem suda doğum yapabileceğimi söylediler bende kabul ettim inanın sıcak su sancıları o kadar alıyo ki belimdeki acıyı hisettmedim bile 1 saat bile geçmeden 8 cm oldu ondan sonra 1 saat içinde çoktan bebeğimi kucağıma almıştım eğer doğum yapıcak hastane arıyorsanız Ankara şehir hastanesini öneriyorum doğuma eşimde girdi sadece doğum esnasında yarım saat falan dışarı aldılar doğum oldu sonra normal odaya çıktık tek kişilik odaydı eşimle beraber kaldık doktorlar hemşireler falan çok ilgili çok nazikler size tavsiyem sancılar için kendinizi hazırlayın sancılar başladığında sık sık ılık duş alın çok iyi geliyor pilates topunuz varsa onda zıplayın oda sancılara çok iyi geliyor