Esra1139 Kizlar altının fiyatı sürekli artiyo biliyosunuz 20 bin kadar bı para geciyo elimede altın mi alsam iPhone mi kararsızım telefon ihtiyacım var aslında ama bilemedim sizce hangisi mantıklı iphonenin de fiyatı artiyo durmadan sonuçta😁
Heyzilwq Esra1139 eğer daha sonra iphone illa alcam alırım diyorsanız elinize para geçince alin malum bj daha aynı fiyata bulamazsınız ama onun yerine hem uygun hem güzel tel de alabilirim diyorsa altın daha mantıklı yatırım için
Deletedmom_110 Esra1139 Aşko bence ihone al zaten iPhone de sürekli değer kazanıp zamlandigi için bişey kaybetmezsin aynı kapıya çıkar🙃 Bende 14 pro istiyorum da biraz paha🤣🤣🤣
Tugraseda Esra1139 iphone tabiki. Çünkü altın artsada sana yar olmayabilir, kendin için bişe yap kendini hediyelendir bence🌸
kalbiminpariltisi Esra1139 altın alıp sonradan iPhone alacaksınız zarar edersiniz dolar bazında zam geliyor çünkü bence iPhone alın
Mercimeek Esra1139 bir kaç ay önce 20 ye aldığım 14 pro max 256 gb telefonumun türkiye Fiyatı şoklar içine sokuyor
Tgcmrt48 Esra1139 yıllardır 6s kullanıyordum parama kıyıp 13 aldım iyi ki aldım 😂 altın da alıyorum ara ara
Zeynep_imveAnnesi Esra1139 İkiside aynı sayılır değer kaybetmiyor. Uzun vadeli düşünüyosan altın tabiki hatta biraz daha üzerine koy al
Esra1139 Zeynep_imveAnnesi alırsam uzun vadeli olur ama tel ihtiyacim da var bir iki seneye daha da yükselir fiyatı diye korkuyorum