Tugceleventsoy Hayalgokce 32 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var ve kızıma hamileyim içinde annelik duygusu olan her kadın için her yaş normal bence ki 30 yaş çok normal
Hayalgokce Tugceleventsoy aslinda canimi sikan kizimda kaybettgm oglumda ilk ayda olmstu ama biz yeniden denedik ve olmadi bu sefer ilk ikisi hemen olup bu sefer olmaynca sanirim panikledim
runkli0606 Hayalgokce hiç kendini strese sokma herşey nasip niraz insanın kendini kadere teslim etmesi lazım bir kere kötü tecrübe yaşadın diye ikinCide öyle olacak diye bi kural yok asla kötüye odaklama kendini sen elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi
__mom1 Benim 30 yaşındaki arkadaşlarım en az yarısı evli bile değil. Evlilerin de yarısından fazlasının çocuğu yok
Ftrhn Hayalgokce şuan 31 yaşındayım ikinci bebeğime hamileyim. Yani bence bunu anne kendi hissetmeli.. çok Şükür buna hazır hissettim kendimi neden geç olsun ki değil bence 🙂
Beybicik Hayalgokce Tabii ki değil. 37 yaşındayım, ilk gebeliğim, 18. Haftadayım. Tek çocuk istiyorum zaten ben. Annem 23 yıl önce 38 yaşındayken kardeşimi doğurdu. 30 yaşında başlıyorsanız, isterseniz 3 çocuk bile yapmaya vakit var bence.
elif-asil Hayalgokce bence geç kalınmş bir yaş değil… Fakat tek çocuk zorluğundan ziyade bence herkes kardeş duygusunu tadmalı. Benm en yakın arkadşm başım ne zaman sıkışsa… Üzülsem hep ablam olmştr e çocukkende ilk oyun arkadaşmdı.. Hem şimdiki zaman hemde zorluk olarak da bnce 2 çocuk ideal..ama bana herkes şey dıo sen dikkat ettiğin için zor kızım olmasına rağmen çok hareketli ve biz tv tel vermedik vermir halıyle evdeysek bizle oynamak istyr dışarda arkadsı varsa tam bir prensesdr
Hayalgokce elif-asil bnde sizin gbi dusunuyorum bizde 4 kardesiz 3 kiziz tabiri caizse nefes alsak haberimiz oluyor 3muzunde birbirinden
Hayalgokce Esracigdem yani evet aslinda gec falan degilde iste bnde kaygilar korkular psikolojik olarak iyi degilim.Mantikli düşünemiyorum bu aralar hic
Minsaa Hayalgokce yani tayin işi zor Allah yardımcınız olsun..çocuğunuz istiyor diye düşünmeyin bence siz hazır mısınız çünkü en önemlisi o açıkçası ben bı tane yapıp ömrümü ona adamak istiyorum tabi zaman fikrimi değiştirir mi bilemiyorum şuan hiçbir yaş hiçbir şey için geç değildir bende 26 yaşındayım bir ay sonra 27 olacağım ama bende sanki çok erken anne olucam gibi hissediyorum😄
Hayalgokce Minsaa yok erken degl tam zamani bnce..Biz 4 kardesiz bn istyordum 2 3 tane cocugum olsun ama olur mu nasip bakalim biraz zor geliyorda hayırlısı herşeyin
Hayalgokce Oglusum5357 en azindan suan hamilesiniz benm fikirlerim cok sacma zaten suan kaygi bozukluğu yasiyorum tamamen
Sermec27 Hayalgokce ölü doğum oldu 38 haftada herhangi bir sebebi bulunamadı doğal ölüm demişti doktorum
elif-asil Hayalgokce bizde 3 kız kardeşiz..erkek duygusunu bilmm aradaki bagı ama o kardeşlik bagı çok farklı benm için … Tabiki tek ya da çok çocuk düşünenlere saygım sonsuz ama herşeyi düşünrsek eğitim.. Gelecek .. 2 yeterli
Sermec27 Hayalgokce evet 3 buçuk yıl oldu nerdeyse bir şekilde alıştım çok şükür bir evladım daha oldu biri de karnimda ama insan unutmuyor eskisi gibi olamıyor her gün aklımda cennet kuşu oğlum rabbim cennetinde kavuştursun inşallah bizleri 🤲
Hayalgokce Sermec27 bnmde erkekti hep bir oglum olsun istemstim önceden beri Rabbim verdi ama koklayamadan aldi geri emanetini.Kalbimde sızısı kaldi