Alimenur _nigarr24_ ah ah ben ne yapayım ya bugün 40+3 olduk yarın kontrol var ona göre 41de yani cuma günü yatış yapılcak tabi eğer yarın bi sıkıntı çıkmazsa onda da
anneoluyoruuumm16 _nigarr24_ kız acele etme bebek ne zaman gelirse gelsin 😂 güldüm buna çok Allah affetsin bayrama yetiştirmeye çalışıyor gibi 😂😂
Alimenur _nigarr24_ yarın artık doktor ne diyecek bilmiyorum ona göre en geç cuma günü kucağımda olcak inşallah kızım
Alimenur _nigarr24_ işte eğer sancım falan çıkmazsa veya bi sıkıntı olmazsa cuma kesin doğcak inşallah
Busranurg _nigarr24_ hint yağı icin.ben kizimda 40 haftayi gecti doktor sunu sanci dwdi bende istemedim hint yağını duymustum ictim gece dogum yaptm
_nigarr24_ Busranurg acaba onunla alâkası var mıdır?Tesadüf olmasın?Ben vitamin D içemedim 9 ay boyunca,onu nasıl içeyim?😆Ama doğurmak için deneyebilirim. Doktorum dönsün tatilden içerim
Busranurg _nigarr24_ bilmiyorum ben ona yordum belkide zamaniydi ama bi arkadasm da ayni sekilde icti gevesinde dogum yapti.bi kasik ictim bide bira suya kariatirip icmistim.