Sevcanbulut1 Merhaba adetim gecikti 2 gün sonra kan aldırdım değerim 81 çıktı doktorum yeni gebelik duruyor dedi mutlaka pazar günü tekrar kan ver değerlerine bak acilden giriş yap dedi yaşıyan varmı ? İlk bebeğim olacak
bsrdmlpnr Sevcanbulut1 ben ben ben 😍 ama benim adetime 4 gün mü ne vardı adet düzensizliğim olduğu için günler birbirine girmişti biraz ama benim. O zman 87 çıkmıştı bana ne hamilesin ne değilsin dedi o kadar üzüldüm ki napıcamı bilemedim üstelik birde hastanda olabilirsin bi sıkıntında olabilir dedi ebe ben şok 😳 sonra iki üç gün sonra hastanede yaptırdım testimi 400 lere çıkmıştı. İnşallaj seninde öyle oluck canım sıkıntı etme bazende geç döllenme oluyo o yüzden değerler düşük çıkıyo inşallah güzel haberini alırız seninde 😘😘
Suzii Sevcanbulut1 benimde adetim geçtiğinde 65 çıkmıştı ben dayanamayıp 2 şer gün arayla test yaptırdım. 1 hafta sonra 690 a çıkmıştı. Geç döllenme olmuş, ama şimdi iki hafta önden gidiyor oğlum. 31+6 olduk bugün💕💕güzel düşün, umarım düzenli artar🙏🏼🙏🏼
Sevcanbulut1 bsrdmlpnr Yarın acilden tekrar kan verip değerlerime baktıracağım inşaAllah öyle olur 2 aylık evliyim, çok istiyorum
BusraKula Bende adetimin geciktiği ilk gün kan verdim değerin düşük ama hamilesin çok yeni dedi haftaya gel dedi gittim keseyi gördük öyle sizde bi hafta sonra tekrar gidin kese gözükebilir veya 5 haftalıkken gidin
Sevcanbulut1 Suzii Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için , Değerim yükselmez diye çok endişeleniyorum dediğim gibi ilk bebeğim olacak ve çok yeni evliyim. Hayırlı haberler alırım inşaAllah yarın
bsrdmlpnr Sevcanbulut1 pazartesiyi bekle bence canım acele bişi değil ki ama eşin olmaz pazartesi yalnız gidemem dersen bilmem. Gönlünü de ferah tut çünkü normalde 0.5 ve üstü hamilelik diye bilşyorum senin 80 küsür 😍
Suzii Sevcanbulut1 inşallah hiç umutsuzluğa kapılmayın bende evlendiğimin 4.haftası öğrendim işte🙈güzel düşünün herşey istediğiniz gibi olsun İnşallah🙏🏼🙏🏼
Sevcanbulut1 bsrdmlpnr İçim rahatladı biraz çok şükür Çarşamba gününden beri değişik şeyler düşünüyordum 🙇🏻♀️ çok teşekkür ederim
Sevcanbulut1 BusraKula Şuan 4+2 Ozaman doktora 5. Haftada gitsem daha mı sağlıklı olur ? Birde sağlık ocagına gittiniz mi hiç kontrol için galina orada da ultrason varmış bilginiz varmı
BusraKula Sevcanbulut1 yok gitmedim ama sağlım ocağındada varmış duydum ama ne kadar ayrıntılı bir cihazdır bilemem. 5. Haftanızda giderseniz daha iyi olur en azından keseniz gözükebilir idrara sıkışık bi şekilde gidin derim☺️
BusraKula Sevcanbulut1 benimde ilk gebeliğim 4+4 ken gitmiştim kesem gözüktü 2 hafta sonra gel dedi haftaiçi kontrolüm var bakalım bebek ve kalp atışı duyulacakmı🤷🏼♀️
Sevcanbulut1 bsrdmlpnr Canım değerlerimiz 461.1 Çıktı sence normal mi ? 4+4 şuan son adet tarihime göre
Sevcanbulut1 BusraKula Yaaaa ilk defa duydum idrara sıkışık gidilmesi gerektiğini , bunuda öğrenmiş oldum 😍Teşekkür ediyorum yarın değerlerimin sonucu paylaşacağım sizinle ♥️
BusraKula Sevcanbulut1 hakkında hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin.Aynen idrara sıkışık girince ultrasona daha net gözüküyormuş🙋🏼♀️