Dunyevi Busrabulduk- ama havalar çok sıcak ya pişik oluyo galiba çok acıyo😂 dikişe acıyor doktora öyle hayatta gitmem valla enfeksiyon varsada😆
Dzb 3 Doğum yaptım ve doğuma kadar hep kendim temizlendim, banyoya girince ayna koydum karşıma öyle temizlendim şimdi dördüncü yolda şimdilik aynasız idare ediyorum ama aynaya geçeriz yakında 😂
Maras46konya-00 Vala 24 haftalığım zorlandığım zaman eşim iş başında olacak mecbur 😑😑😑 napalım olmayınca olmuyor ağda da kasarım diye gidemiyorum mecbur jelli jilet var temizlenince tertemiz yapıyor acıtmıyor hiç acısız. Bakalım nasıl olacak 🤦♀️
Sevde4299 Gamze-gmz ama ağda uygun değil ki başkasına açmamız caiz değil doktor ayrı tabi ben zaten jilet kullanıyorum Venüs ün ama onlada oyalaniyorum , veet hemen döküyor hamilelik boyunca kullanmadım merak ettim kullanan var mı diye
Gamze-gmz Sevde4299 evet caiz değil ama ben jilet mümkün değil kullanamam kaşıntısı çabuk uzaması tahrisi yani bilmiyorum. Tuy dökücü de öyle çabuk ve sert çıkarıyor. Ama ağda ayda bir gidiyorum şimdi 30 haftalığım 2 haftada bire dusurcem rahat oluyor batma tahriş olmuyor uzarken kasindirmiyor. 😊😊😊
Bsrblr Lazerleyım az buçuk çıkanları da jılet yapıyorum doğum sonrası lazere devam edeceğim ıcın😄 sağolsun bu lazerı ıcat eden adam🤩
Gamze-gmz Pnr_KMRC1 kim diyo bilmiyorum da agdayla doğumun alakası yok. Sadece son zamanlarda ayda 1 değil de 2 haftada bir tam çıkmadan gidersin daha rahat olursun. Ben ilk gebeliğim de de bırakmadım son ana kadar yine devam ediyorum bunda da
Pnr_KMRC1 Gamze-gmz bende devam ediyim o zaman geçen bir postta biri öyle yazmıştıdada kafama takıldı kara kara düşünüyordum başka nasıl alabilirim die çünkü ağda dışında hiç bişey kullanmadım teşekkürler cnm bilgilendirdiğin için🫶🌸
Mummumlilo Haftadayım 3 haftada bir ağdaya gidiyorum fazla uzamadığı için acımıyor da çok. Ağdanın temizliğine alışınca jilet vurasım gelmiyor..
_emineyavuz Mummumlilo ağda gibisi yok saatlerce koca göbekle jiletle uğraşacağıma 10dkda tertemiz ve zahmetsiz 😂
Gamze-gmz Pnr_KMRC1 surekli agda yaptırdığımız için bizler aliskiniz. Ama hamilelikte ilk defa gidecek olanlar felan tedirgin oluyorlar bebegin etkilenmesinden korkuyolar.
Rapunzel006 Bu konuda bana eşim yardımcı oluyor onlar hayat arkadaşlarımız sonuçta yani yardım almakta utanılacak bir şey olmamalı diye düşünüyorum ben
Kizilciksurubu Sevde4299 Tüy dökücü krem zararli olduğu için önerilmiyor. Ağda da normale göre daha can acıtıcı oluyormuş. Ben göbeğim önümü kapattığından beri eşimden destek alıyorum valla. :))