Esenturgay Bu hafta anneler durumlar nasıl bende hiç sancı belirti hiç bir şey yok ama baya zorlu günler 🥹
Ismihan20 Esenturgay ben de az önce 38+0 oldum doğum belirtim yok benim de Salı çatı muayenem var bakalım ☺️
Mervec_22 Esenturgay Bizde olduk 38 bugun, doktorum bebegi cok asagida dedi ama gelen giden Yok idrarda kan tespit edildi bekliyoruz 🥹
ballikedii Esenturgay makat geliş bizim bey dönemiyor çocukluktan kalma 70 dikiş var benim karnımda sol tarafta oturuyo yani ki zaten bende sezeryan yapmak istiyordum korkuyorduk normal doğumdan. Bir de 3. Tüp bebekse pozitifi görünce biz sezeryan istedim direk
Ay-5k Esenturgay bende 37+0 oldum ultrason da 1 hafta önde gösteriyor hep .Arada karnımın alt tarafında kasılma sızı gibi birşeyler oluyor ama rahatsız edecek boyutta değil bakalım doğurmayı beklemedeyim
Gulce-35 İlk hamileliğim ve bizde 38+0 ız bu sabahtan beri kasıklarıma doğru bi baskı var ara da ağrı oluyo ve karnım ara ara geriliyo zor nefes alıyorum korkmaya ve stres yapmaya başladım. Allah yardımcımız olsun
Nflsysl4 Gulce-35 aynen sizin durumdayım 38+0im ve yurumekte bile zorlaniyorum baskidan dolayi 🥲birde aşırı sık idrara cikiyorum hayirlisi olsun hakkimizda✨🌺
Melikenl Nflsysl4 38+3 te bende de 2 cm açıklık vardı. Nst de de sancı çıktı. Ama ben hissetmiyorum dedim. Sonra eve gönderdiler. Şuan 38+6 ama hiç doğum belirtisi yok
Gulce-35 Esenturgay inşallah 🤲 çok stres yapıyorum yaa iyiydim bugüne kadar gönül Dağı izledim deli gibi çığırıyolar bi panik oldum tekrar 😃
Gulce-35 Nflsysl4 amin bnde çok sık çıkıyorum 😃 daha tuvalletten çıkmadan tekrar tuvaletim geliyo çok garip bişey