PamushVeAnnesi Pamukprenses34 ben üç kez oldum belden uyuşturma ile sezaryen. O iğne vurulurken o an elektrik çarpar gibi belden aşağı bütün damarlarimi hissetmiştim daha sonra hiçbir problem olmuyor. Şu an 18+6 haftaligim. Dördüncü sezaryenim olacak yine tamamen uyumak istemem açıkçası. Belden uyuşma ile yapicam inşallah dogumumu
afyonluanne03 Benimde 36. Hafta suyum geldi hastaneye yatırdılar. Sancım ve açıklığım yok. Büyük ihtimalle yarın sezeyan olabilir. Sizlerin hemen sütünüz geldi mi. Gelmesi için bir şeyler yaptınız mı
Pamukprenses34 afyonluanne03 hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah süt için düşünceye girmeyin bol bol su için dinlenin ve sütunüzü muhakkak sağın sagdıkça artış olacaktır
okwestt Pamukprenses34 miğdeye basıldığını sanmıyorum bebeği çıkarmak için kesilen yeri ikiye ayırıyorlar sonuç olarak ondandır bence
Pamukprenses34 okwestt eşi için bastiriyormus sanırım eşi bebek arkasında kalıyor oda ayağa kayıp alması kolay olsun DİE
Duyulurum Pamukprenses34 mide bulantısı, karna bastırma, tansiyon düşmesi, dokunuş hissetme çok şükür hiçbirini yaşamadim. Ve ben de kolay ayaklandim. Şimdi ikinciyi olucam inslalayo da böyle geçer
Pamukprenses34 Emelcmn sakinleştirici filan yaptılar mı bu panik atak için direk belden ugusturma ile islememi girdiler